Архів новин

18 декабря 2015

Анонс подій Субота 19.12.2015.

- Ярмарок-продаж сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки.
м. Сєвєродонецьк, площа навпроти Льодового палацу.

Початок 07:00.

 

Культурно-мистецькі заходи до зимових свят

У місті Лисичанську з 15 до 30 грудня в краєзнавчому музеї розгорнута виставка декоративно-прикладного мистецтва, присвячена різдвяним і новорічним святам – «Різдвяне диво». На виставці представлені роботи майстрів з міст Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного, Новопсковського та Новоайдарського районів. 

Дітей обласного будинку дитини та обласного протитуберкульозного диспансеру привітали зі Святим Миколаєм

Поздоровляли дітлахів до Дня Святого Миколая Чудотворця у Луганському обласному будинку дитини № 2 та Сєвєродонецькому обласному дитячому протитуберкульозному диспансері завітали військовий прокурор Роман Мрачко і заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик. 

Цінова ситуація на споживчому ринку області

Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської облдержадміністрації інформує, що за даними оприлюдненого Державною службою статистики України моніторингу середніх роздрібних цін на основні продовольчі товари за другу декаду листопада знизилися ціни на: буряк (на 5,7% - з 8,58 грн до 8,09 грн), рис (на 3,7% - з 18,86 грн до 18,17 грн), цукор (на 2% - з 15,86 грн до 15,55 грн),  масло вершкове (на 1,2% - з 86,25 грн до 85,21 грн), цибулю ріпчасту (на 1,0%- з 11,28 грн до 11,17 грн), сметану (на 0,9% - з 28,85 грн до 28,59 грн) та олію соняшникову (на 0,1% - з 27,47 грн до 27,44 грн)

У Сєвєродонецьку та Лисичанську планується відкрити додаткові відділення АТ «Ощадбанк»

Питання роботи АТ «Ощадбанк» у контексті соціальних виплат розглядалося в облдержадміністрації на традиційному брифінгу для ЗМІ. Про це розповіли начальник філії Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк» Ірина Бондар та директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук.

 

Ірина Бондар нагадала, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України банк визначено уповноваженим банком з виплати пенсій, приймання документів на виплату щомісячної адресної допомоги переміщеним особам. Для зручності клієнтів запроваджено реєстрацію в Контакт-центрі або на офіційному сайті Ощадбанку для призначення дати, часу відвідувань, адреси установи для подання пакетів документів та відкриття рахунку. Разом з тим громадяни можуть скористатися звичною формою обслуговування у відділеннях Ощадбанку.

У Сєвєродонецьку та Лисичанську планується відкрити додаткові відділення АТ «Ощадбанк»

Питання роботи АТ «Ощадбанк» у контексті соціальних виплат розглядалося в облдержадміністрації на традиційному брифінгу для ЗМІ. Про це розповіла начальник філії – Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк» Ірина Бондар, яка нагадала, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України банк визначено уповноваженим банком з виплати пенсій, приймання документів на виплату щомісячної адресної допомоги переміщеним особам. Для зручності клієнтів запроваджено реєстрацію в Контакт-центрі або на офіційному сайті Ощадбанку для призначення дати, часу відвідувань, адреси установи для подання пакетів документів та відкриття рахунку. Разом з тим громадяни можуть скористатися звичною формою обслуговування у відділеннях Ощадбанку. 

Святий Миколай завітав на Луганщину! Культурно-мистецька акція «Сяйво таланту» об’єднала обдарованих дітей, щоб розтопити «крижане серце»!

17 грудня 2015 року у приміщенні Сєвєродонецького обласного музичного училища  ім. С. С. Прокоф’єва культурно-мистецька акція «Сяйво таланту» до Дня Святого Миколая вітала обдарованих дітей та юнацтво Луганщини!

Метою дійства стала презентація творчих досягнень дитячих та юнацьких колективів Луганщини та об’єднання зусилля всіх учасників акції навколо ідеї служіння мистецтва благородним цілям, в ім’я миру та добра.

Культурно-мистецька акція розпочалася з перегляду виставки творчих робіт учнів шкіл естетичного виховання та урочистого нагородження переможців обласного пленеру-виставки молодих художників «Мальовнича Луганщина» та обласного конкурсу творчих робіт зі скульптури учнів художніх шкіл і художніх відділень шкіл мистецтв «Сорочинський ярмарок». Переможців привітали заступник Голови Луганської облдержадміністрації з питань соціальної та гуманітарної роботи Ольга ЛІШИК, начальник управління культури, національностей та релігій Луганської облдержадміністрації Аліна АДАМЧУК і нагородили дипломами та статуетками «Ніка».

Культурно-мистецьку акцію «Сяйво таланту» супроводжувала анімаційна програма у холі за участі ляльок дитячих театральних студій «Лімпопо», «Арлекін» та студентів ДНЗ «Сєвєродонецьке ВПУ» – майстрів із фейс-арту та аквагриму.

Об 11.00 у великій залі розпочався святковий захід «Сяйво таланту» за участю кращих творчих колективів і солістів Луганщини - дитячо-юнацьких колективи і солістів у різних видах мистецтва: хореографічні  колективи народного, бального, спортивного та сучасного танцю; вокальні ансамблі та солісти, інструменталісти; циркові колективи високого виконавського рівня. З усіх куточків Луганщини на свято завітали найталановитіші діти.

Глядачі у залі із захопленням спостерігали за постановкою за мотивами улюбленого анімаційного фільму «Крижане серце», у якій взяли участь актори Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру, танцювальний колектив сімейно-спортивного центру «Магма» (м. Сєвєродонецьк), учні хореографічного класу Рубіжанської міської дитячої  школи мистецтв, актори театру естрадного шоу «Magik» Міського палацу культури (м. Сєвєродонецьк), ляльки дитячих театральних студій «Арлекін» та «Лімпопо» (м. Лисичанськ).

Дітей Луганщини із Днем Святого Миколая привітали заступник Голови Луганської обласної державної адміністрації з питань соціальної та гуманітарної сфери Ольга Лішик та архієпископ Сєвєродонецький та Старобільський Нікодим, побажавши, щоб своїми добрими справами та милосердям вони розтоплювали серця багатьох людей, як сьогодні розтопили крижане серце головної героїні.

Відкриття оновленного 3-го посту у Інфекційно - діагностичному відділенні ЛОДКЛ

Довгоочікуване відкриття 12.12.15 р. оновленного 3-го посту у Інфекційно - діагностичному відділенні ЛОДКЛ
для дітей з захворюваннями на ГРВІ та бронхолегеневої патології,у відновленні відділення безпосередньо приймали
участь медичні працівники лікарні та адміністрація ЛОДКЛ.

 

Огляд з перевірки стану роботи архівних підрозділів і служб діловодства юридичних осіб – джерел формування Національного архівного фонду, які передають документи до Державного архіву Луганської області.

18 грудня 2015 року відбулося засідання комісії з перевірки стану роботи архівних підрозділів і служб діловодства юридичних осіб – джерел формування Національного архівного фонду, які передають документи до Державного архіву Луганської області.