Архів новин

21 декабря 2015

У Трьохізбенці відбулося яскраве свято святителя Миколая

У Трьохізбенці - аншлаг. На свято святителя Миколая на запрошення місцевої військово-цивільної адміністрації до школи завітали доброчинці з Мостиського району Львівщини (голова райдержадміністрації), представники Заліщанського району Тернопільської області, волонтери зі Львову, керівництво рідного Новоайдарського району, настоятель сільського храму Покрови Пресвятої Богородиці отець Олександр, бійці АТО та спецназівці «Луганська-1», голова місії ООН на Луганщині, моніторинг-офіцери ОБСЄ.

Коммерческое предложение для предпринимателей

Компания  «УКРХИМЭКСПОРТ» это стабильная компания, работающая на рынке Украины по продаже минеральных удобрений более 10 лет, с общим годовым объемом поставок минеральных удобрений более 20 000тонн. Имеет два склада для приема, выгрузки, хранения и отгрузки удобрений. Доставка жидких удобрений осуществляется  автотранспортом компании и внесением агротехническим комплексом «РОСА»

Подорож дітей до Верховної ради України

Діти Луганської області разом з дітьми інших регіонів зустрілися з Головою Верховної Ради України Володимиром Гройсманом.

Юрій Клименко зустрівся з представниками проекту Програми розвитку ООН «Відновлення врядування та примирення на територіях, постраждалих від кризи в Україні»

В облдержадміністрації відбулась зустріч заступника голови облдержадміністрації Юрія Клименка з представниками Програми розвитку ООН в рамках проекту «Відновлення врядування та примирення на територіях, постраждалих від кризи в Україні».

Змінено порядок нарахування (визначення) плати за послуги з централізованого опалення

Змінено порядок нарахування (визначення) плати за послуги з централізованого опалення у разі відсутності у квартирі (будинку садибного типу) та на вводах у багатоквартирний будинок засобів обліку теплової енергії, про це інформує прес-служба Мінрегіону.

Новоприйняті зміни передбачають механізм нарахування споживачам (у яких відсутні прилади обліку теплової енергії) щомісячної плати за послуги з централізованого опалення, що враховує відхилення фактичної температури зовнішнього повітря та тривалості опалювального сезону від нормативних показників, які взято до розрахунків тарифів на послуги з централізованого опалення.

Відбулася прем’єра новорічно-різдвяної казки «Подарунок Святого Миколая» Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру

До Дня Святого Миколая Чудотворця 19 грудня у Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С.Прокоф’єва відбулася прем’єра новорічно-різдвяної казки «Подарунок Святого Миколая», яку дітям Луганщини подарував Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр.