Архів новин

28 декабря 2015

МОМ шукає партнерські організації для проведення тренінгів та адміністрування грантів по самозайнятості

Тема: Конкурс проектних пропозицій на тему: «Розвиток самозайнятості серед внутрішньо переміщених осіб в Україні у Донецькій, Луганській, Харківській, Дніпропетровській, Одеській областях» (UA1-2015-2068)

 

Опубліковано: 23.12.2015

 

Стан: відкрито

 

Дата завершення: 08.01.2016

 

Міжнародна Організація з Міграції (надалі МОМ) запрошує профільні неурядові організації (НУО) в якості партнерів-виконавців проекту «Всебічна стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та постраждалого населення в Україні», для втілення якого оголошується конкурс. Проект фінансується Європейським Союзом, представленим Європейською Комісією.

 

МOM запрошує НУО подавати проектні пропозиції та бюджети до них на тему: «Розвиток самозайнятості серед внутрішньо переміщених осіб в Україні у Донецькій, Луганській, Харківській, Дніпропетровській, Одеській областях». Метою проекту є проведення тренінгів із самозайнятості для зазначених осіб, а також посттренінгове супроводження таких осіб у процесі започаткування і здійснення власної самозайнятості.

Виконання будівельних робіт у регіоні.

За даними Держстату України у січні-листопаді 2015 року підприємствами Луганської області (без урахування частини зони проведення антитерористичної операції) виконано будівельних робіт на суму 426,6 млн грн.

Відкрито центри підтримки бізнесу у Кремінському, Сватівському та Старобільському районах

В області  за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії реалізується проект «Центри підтримки бізнесу – інститути розвитку Луганщини».

 

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик розповіла про соціально-гуманітарну сферу області, роботу з внутрішньо переміщеними особами у Сєвєродонецьку, субсидії у прямому ефірі телеканалу «СТВ»

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик розповіла про соціально-гуманітарну сферу області, роботу з внутрішньо переміщеними особами у Сєвєродонецьку, субсидії у прямому ефірі телеканалу «СТВ».

49 особам встановлено пенсію за особливі заслуги перед Україною

25 грудня 2015 року відбулося засідання робочої групи з розгляду питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною. У заході взяли участь голова групи, заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, заступник голови робочої групи, директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук, члени групи.

 

Елеонора Поліщук наголосила, що дуже важливо забезпечити гідну пенсію тим людям, які мають значні заслуги перед державою та регіоном. 

Ми повернемося до виховання спортсменів по системі «від новачків до чемпіонів» – начальник управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації

Наголосив начальник управління молоді та спорту облдержадмінстрації Антон Волохов під час колегії в Луганській обласній ВЦА.