Архів новин

29 декабря 2015

Тука: «На 2016 рік область має позитивний бюджет. Але я не можу сказати, що це бюджет розвитку"

Сьогодні, 29 грудня, у Луганській обласній ВЦА пройшла підсумкова прес-конференція керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки.

Тука розповів про бюджет області, програми, які вдалося реалізувати і які ні, відновлення після обстрілів об’єктів інфраструктури, міжнародну допомогу області та інші аспекти розвитку регіону.

Затверджені показники обласного бюджету на 2016 рік

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 24.12.2015 № 652 затверджені показники обласного бюджету на 2016 рік. Показники обласного бюджету на 2016 рік сформовані на основі Бюджетного кодексу України, Податкового кодексу України, Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік", нормативних актів, що регулюють бюджетний процес і взаємовідносини його учасників, аналізу доступної та наявної інформації про соціально-економічний стан області на дату складання проекту бюджету.

Розвиток галузі рослинництва в області

Підприємствами агропромислового комплексу Луганської області закінчені роботи по збиранню врожаю 2015 року зернових культур.

 

За результатами проведення збиральних робіт 2015 року фактично зібрано зернових культур на загальній площі 387,7 тис. га, намолочено 1009,5 млн. тонн, середня врожайність становить 26 ц/га в тому числі:

До Сєвєродонеьцка прибув вантаж гуманітарної допомоги для лікувальних закладів області

Сьогодні, 29 грудня, у м. Сєвєродонецьку Луганська обласна клінічна лікарня на свої склади отримала вантаж гуманітарної допомоги для лікувальних закладів області.

Уряд прийняв рішення про корегування перспективних планів формування територій громад 5 областей

Уряд прийняв рішення про корегування перспективних планів формування територій громад 5 областей

Створено підстави для запровадження прямих міжбюджетних відносин об’єднаних територіальних громад з Державним бюджетом України.

Відео прес-конференції голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки з питань підсумків діяльності облдержадміністрації у поточному році

Відео прес-конференції голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки з питань підсумків діяльності облдержадміністрації у поточному році

Українське радіо глушать на території «ЛНР»

У селищі Широкий Станично-Луганського району з 26 грудня 2015 року заглушуються FM передавачі з окупованої території – транслюється радіо «Родіна». Також заглушуються «Громадське радіо» і «Русское радіо – Україна».

Відпрацювання доповідей

Управлінням відпрацьовано доповіді за формою 7/1 НН відповідно табелю термінових та строкових донесень цивільного захисту, затвердженого наказом Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 11.10.2014 № 578. Ведеться робота з підготовки річних доповідей та надання відповідних звітів до ДСНС України згідно термінів передбачених зазначеним Табелем.

Підсумки роботи у м. Сватове

28 грудня проточного року фахівцями управлління з питань надзвичайних ситуацій, управління капітального будівницьтва облдержадміністрації спільно з керівництвом Сватівської райдержадміністрації та міської ради підбиті підсумки роботи щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася внаслідок пожежі на складі Міністерства Оборони України 29.10.2015 року.

Відповідні матеріали надані керівництву облдержадміністрації.

На Луганщині в повному обсязі закрито виплату пенсій

Станом на 28 грудня 2015 року профінансовано на виплату пенсій в Луганській області в сумі 845 828,62 тис грн. Виплату закрито в повному обсязі.

У Новотошківському селищний голова, який кинув людей напризволяще під час бойових дій, вимагає виплати собі заробітної плати

Заступник голови Луганської облдержадміністрації з питань безпеки та громадського порядку Юрій Клименко відвідав з робочою поїздкою селище Новотошківське Попаснянського району.