Архів новин

30 декабря 2015

Павло Розенко розповів про основні зміни у пенсійному забезпеченні у 2016 році

У 2016 році буде обмежений розмір максимальної пенсії та зросте розмір пенсії, яка підлягає оподаткуванню.

 

 „Ми фіксуємо максимальний розмір пенсії, вище якого призначатися пенсія в Україні не буде. Цей розмір складає 10 740 гривень. На наше переконання, найвищий розмір пенсії не повинен перевищувати розумних меж”, - сказавРозенко на брифінгу у Будинку Уряду.

 

Він також повідомив, що у 2016 році буде збережена норма щодо оподаткування пенсій у розмірі 15%, які перевищують три розміри мінімальної заробітної плати. Водночас, наголосив Міністр, у зв’язку з підвищенням мінімальних соціальних стандартів розмір пенсії, яка підлягає оподаткуванню, зросте із 3654 грн до 4134 грн. „Тобто пенсії менші за 4134 оподатковуватись не будуть”, - пояснив він.

Участь першого заступника голови Луганської облдержадміністрації Єлизавети Пушко-Цибуляк у прямому ефір" передачі "Важливі люди" на телеканалі "ІРТА" 29.12.2015

Участь першого заступника голови Луганської облдержадміністрації Єлизавети Пушко-Цибуляк у прямому ефір"  передачі "Важливі люди" на телеканалі "ІРТА" 29.12.2015

Луганський боксер став бронзовим призером чемпіонату України

З 21 по 27 грудня в Харкові пройшов чемпіонат України з боксу серед молоді 1998-1999 років народження.

Журнал «Охорона праці» оголошує Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Державне підприємство «Редакція журналу «Охорона праці» під патронатом Державної служби з питань праці з нагоди відзначення Дня охорони праці у 2016 році, який відзначається щорічно 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006, проводить з грудня 2015 по квітень 2016 років Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

До уваги суб’єктів господарювання та органів місцевого самоврядування! Внесено зміни до Бюджетного кодексу України щодо зарахування окремих адміністративних зборів до місцевих бюджетів.

Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації повідомляє, що прийнято Закон України від 26.11.2015 № 836-VIII «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування окремих адміністративних зборів».

Відповідні зміни до Бюджетного кодексу України збільшують фінансові надходження до місцевих бюджетів.

Адміністративний збір за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, проведення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, що здійснюється виконавчими органами міських рад, районними державними адміністраціями, та плата за скорочення термінів надання послуг у цій сфері зараховується до місцевих бюджетів за місцем надання послуг.

 

Ярмаркові заходи в області

Для забезпечення населення продовольчими товарами щосереди та щосуботи, біля Льодового палацу, спільно з Сєвєродонецькою міською радою проводяться ярмаркові заходи, на яких агроформування всіх форм власності, в тому числі населення, мають змогу реалізувати надлишки сільськогосподарської продукції. 

Для виновиробників

http://www.oda.cv.ua/sites/default/files/imce/fl3basoib2e.jpgЗа інформацією Посольства України в Королівстві Швеція за результатами проведення міжнародного бізнес ярмарку, який відбувся у листопаді 2015 року в м. Хельсінкі, жвавий інтерес з боку учасників ярмарку викликала виноробна продукція України, наразі можливий імпорт з України.