Архів новин

03 августа 2016

Юрій Гарбуз підписав розпорядження щодо підвищення винагороди спортсменам-переможцям та призерам Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор

3 серпня голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз урочисто підписав розпорядження щодо внесення змін до Порядку виплати винагород спортсменам області – чемпіонам та призерам Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігор та їх тренерам.

На Луганщині при збуті наркотиків затримано працівника Нацполіції

1 серпня у Сєвєродонецьку співробітники СБУ, прокуратури та Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції затримали «на гарячому» – під час збуту наркотичних засобів, співробітника поліцейського батальйону спеціального призначення ГУ НП в Луганській області.

Інформація про працевлаштування демобілізованих учасників антитерористичної операції

Луганська обласна служба зайнятості на постійній основі співпрацює з військкоматами щодо передбаченої кількості демобілізованих військовослужбовців та їх професійно-кваліфікаційного рівня для оперативного працевлаштування.

Інформація про діючі державні програми для учасників антитерористичної операції

На сьогоднішній день для учасників антитерористичної операції діє низка бюджетних програм.

Юрій Гарбуз відкрив відділення лікувальної фізкультури та спортивної медицини Луганської обласної клінічної лікарні

3 серпня в Сєвєродонецьку голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз урочисто відкрив відділення лікувальної фізкультури та спортивної медицини Луганської обласної клінічної лікарні. У заході також узяли участь заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, спортсмени та медики Луганщини.

Луганські аграрії намолотили 909,3 тис. тонн зерна

У Луганській області завершується проведення комплексу збиральних робіт ранніх зернових та зернобобових культур врожаю 2016 року.

Уже намолочено 909,3 тис. тонн зерна. Врожай зібрано з площі 258,7 тис. га, що становить 90 % від прогнозованого. Середня врожайність становить 35,2 ц/га.

Троє військовослужбовців отримали поранення в результаті ворожого обстрілу із забороненої Мінськими домовленостями зброї

2 серпня ввечері російсько-терористичні війська зі 120-мм і 82-мм мінометів і автоматичних гранатометів чотири рази відкривали вогонь у напрямку села Кримське Новоайдарського району.