Архів новин

08 августа 2016

За кошти обласного бюджету для Луганського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІД закуплено нове обладнання

Для відновлення повноцінного функціонування клініко-біохімічної лабораторії  Луганського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІД з обласного бюджету виділено 151,7 тис. грн. На ці кошти придбано 4 сучасних мікроскопи, комп’ютерна техніка та зручні меблі для неї. Це у свою чергу покращить якість клінічних лабораторних досліджень Центру.

Луганські аграрії намолотили майже 1 млн тонн зерна

У Луганській області завершуються збиральні роботи ранніх зернових та зернобобових культур врожаю 2016 року.

 

Луганські аграрії намолотили 959 тис тонн зерна. Врожай зібрано з площі 279,5 тис. га, що становить 97 % до прогнозу. Середня врожайність складає 34,3 ц/га.

 

У тому числі станом на 8 серпня 2016 року:

 

озима пшениця зібрана на площі – 213,4 тис. га (98 %), намолочено 801,5 тис. тонн зерна (у 2015 році – 657,7 тис. тонн) при врожайності 37,6 ц/га (у 2015 році – 28,0 ц/га);

 

Оголошено тендер на капітальний ремонт моста через річку Айдар в місті Старобільськ

Програмою розвитку ООН в Україні оголошено тендер на проведення будівельних робіт з капітального ремонту моста через річку Айдар в місті Старобільськ (автомобільна дорога Р-07 Чугуєв-Мілове через Старобільськ, 195+599 км), Луганська область.

Геннадій Зубко: За січень-липень до місцевих бюджетів надійшло 77,8 млрд грн

Бюджетна децентралізація набирає обертів. За січень–липень до місцевих бюджетів (без урахування трансфертів) надійшло 77,8 млрд грн. Маємо приріст проти аналогічного періоду минулого року у 25,4 млрд. грн. Про це сьогодні повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

Протягом тижня на Луганщині рятівники ліквідували 45 пожеж та загорянь

З 1 по 7 серпня у Луганській області підрозділами ДСНС ліквідовано 45 пожеж та загорянь, 36 разів надано допомогу населенню та іншим службам. У результаті вжитих заходів врятовано 17 будівель та 6 громадян.

«З початку року 43 тисячі 509 осіб підписали контракт із Збройними силами» - Міністр оборони України

Про це 5 серпня повідомив Міністр оборони України Степан Полторак під час засідання Комітету реформ.

Юрій Клименко: Бойовики знову обстрілювали населені пункти Луганщини

7 серпня російсько-терористичні війська вели обстріли населених пунктів у Новоайдарському районі.