Архів новин

10 августа 2016

Роман Косинський: «Децентралізація, перш за все, – це зміна світогляду»

Заступник голови облдержадміністрації Роман Косинський на брифінгу для ЗМІ розповів про Всеукраїнський проект «Змінимо країну разом! Децентралізація: нові можливості».

Виступ на брифінгу заступника голови Луганської облдержадміністрації Романа Косинського щодо реалізації Всеукраїнського проекту "Змінимо країну разом! Децентралізація: нові можливості" (відео)

Виступ на брифінгу заступника голови Луганської облдержадміністрації Романа Косинського щодо реалізації Всеукраїнського проекту "Змінимо країну разом! Децентралізація: нові можливості"

Протягом вечора минулої доби та після півночі ворог продовжив обстріли в напрямку населених пунктів Попаснянського району

9 серпня ввечері терористи з БМП та гранатометів різних типів двічі відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців поблизу села Новоолександрівка. Також ворог з протитанкових гранатометів вів обстріл у напрямку села Новозванівка.

На Луганщині при спробі незаконного перетину державного кордону затримано шестеро осіб

У рамках операції «Кордон 2016» та посилення заходів з протидії протиправній діяльності на державному кордоні в ППр «Танюшівка» Луганського прикордонного загону під час здійснення прикордонного контролю прикордонним нарядом «Перевірка документів» мікроавтобусу, що прибув на в’їзд в Україну, встановлено, що громадянин України, який керував зазначеним транспортним засобом, намагався незаконно переправити п’ятьох громадян України. Про це повідомив журналістам заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко

Російсько-терористичні війська 10 разів обстріляли КПВВ Золоте

9 серпня 2016 року о 21:10 з напрямку окупованого міста Первомайська російсько-терористичні війська 10 разів обстріляли КПВВ Золоте з підствольних гранатометів. Снаряди вибухи на відстані 30-40 м від позицій українських військовослужбовців.