Архів новин

11 августа 2016

Діти Луганщини відпочивають у Херсонській області

На Луганщині триває літня оздоровча кампанія дітей. Протягом цього літа луганські діти мали змогу отримати нові враження від відпочинку в Черкаській, Волинській, Рівненській, Чернівецькій, Полтавській, Київській та Житомирській областях.

Діти з Луганщини майже рік навчалися в Литовській Республіці

Про навчання дітей з Луганщини в Литовській Республіці йшлося на брифінгу для ЗМІ в облдержадміністрації.

На погашення заборгованості із заробітної плати шахтарям з державного бюджету виділено 56,477 млн. грн

Це стало можливим завдяки спільним зусиллям Міністерства енергетики та вугільної промисловості та Луганської обласної державної адміністрації.

Виступ на брифінгу заступника директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяни Ткачової щодо навчання дітей з Луганської області у Литві (відео)

Виступ на брифінгу заступника директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяни Ткачової щодо навчання дітей з Луганської області у Литві

Оголошено конкурс на зайняття вакантних посад голів місцевих державних адміністрацій – Розпорядження Президента

На виконання вимог частини другої статті 23 Закону України "Про державну службу" Президент Петро Порошенко підписав Розпорядження "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад голів місцевих державних адміністрацій".

Коментар Президента: Повноцінне електронне декларування активів посадовців почнеться 15 серпня. Заднього ходу не допущу

Події останніх тижнів більше ніж наочно демонструють: маховик боротьби з корупцією в Україні розкручується дедалі швидше. І - наголошую: немає вже такої сили, яка б його зупинила.

Ворожі обстріли фіксуються вдовж усієї лінії розмежування в Луганській області

10 серпня ввечері бойовики з протитанкових гранатометів вели обстріл у напрямку села Старий Айдар Станично-Луганського району.