Архів новин

15 августа 2016

На контракті навчатимуться 49% абітурієнтів, зарахованих на денну форму до ВНЗ в цьому році

Загалом у цьому році до українських вищих навчальних закладів на денну форму навчання вступило 465 тис. 283 абітурієнта. До цього обсягу входять як студенти-бюджетники, так і контрактники за всіма освітньо-кваліфікаційними рівнями – бакалаври, магістри, спеціалісти та молодші спеціалісти.

Володимир Гройсман: Усі рішення для повноцінного запуску системи е-декларування мають бути прийняті у найкоротші терміни

Усі рішення для повноцінного запуску системи електронного декларування мають бути прийняті у найкоротші терміни. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у своєму коментарі щодо запуску системи е-декларування.

Заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик провела особистий прийом громадян у Новопсковському районі

Заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик з робочою поїздкою відвідала Новопсковський район, під час якого провела особистий прийом громадян.

Луганчанка Любов Басова увійшла у топ-5 найкращих велоспортсменок світу

Наша представниця велотреку у дисципліні кейрін Любов Басова завершила свої змагання в Ріо.

На Луганщині тривають роботи з розмінування місцевості

За минулий тиждень піротехніками обстежено 24,47 га у Станично-Луганському, Новоайдарському районах, Сватовому, на місці знищених пожежею складів військової частини ЗСУ, та на території ліній електромереж Кремінська та Кремінська-Ювілейна.

Луганський важкоатлет Олександр Пєлєшенко встановив новий рекорд України

У ваговій категорії до 85 кг на Олімпійських іграх у бразильському Ріо-де-Жанейро серед чоловіків розіграли черговий комплект нагород. Наш 22-річний дебютант Ігор – Олександр Пєлєшенко зумів показати хороший результат.

Бойовики знову використовують заборонену Мінськими домовленостями зброю

14 серпня вранці бойовики з САУ, 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї три рази обстрілювали околиці міста Попасна. Українські військовослужбовці були вимушені відкрити вогонь у відповідь. А вдень з 120-мм мінометів обстріли в зазначеному напрямку поновилися.