Архів новин

17 августа 2016

Юрій Клименко: «Ситуація на Луганщині лишається складною»

Про це заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко повідомив  на брифінгу для ЗМІ:

«Протягом останніх місяців суттєво збільшилась кількість провокацій збоку терористів, активізувалася робота диверсійно-розвідувальних груп. Фіксуються постійні обстріли мирного населення та військових російсько-терористичними формуваннями».

Юрій Гарбуз:«Ми маємо не відродити, а народити нову медицину області»

Про це голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації заявив сьогодні, 17 серпня, під час урочистого відкриття клініко-біохімічної лабораторії Луганського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІД.Відділення оснащено новим лабораторним обладнанням, яке дає змогу проводити ефективну діагностику та здійснювати належний супровід лікування хворого.

У Луганському обласному бюро судмедекспертизи відкрито відділення судово-медичної токсикології

17 серпня відбулося урочисте відкриття судово-медичної токсикології Луганського обласного бюро судово-медичної експертизи, ремонт та оснащення сучасним обладнанням якого було здійснено за кошти обласного бюджету. Участь у заході взяв голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Юрій Гарбуз: створення опорних шкіл – єдиний варіант забезпечення якісної освіти на селі

Про це голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної  військово-цивільної адміністрації заявив під час зустрічі з журналістами.

Східна Україна визначає найсильніших майстрів слова

Конкурс запрошує до участі як аматорів, так і досвідчених майстрів слова. Серед членів цьогорічного журі – відомі українські письменники, поети, публіцисти та науковці.

Наші спортсмени-підводники завоювали п’ять медалей на Світовій першості

На минулому тижні в Естонії (місто Вільянді) відбувся фінал кубку Світу з підводного орієнтування.

На Луганщині цього року закуплено сільгосптехніки на 70 одиниць більше ніж у 2015 році

У збиральній кампанії врожаю ранніх зернових і зернобобових культур було задіяно 975 одиниць комбайнів, 426 тракторів і 648 жаток.

Луганська облдержадміністрація та ЮНІСЕФ Україна підпишуть Меморандум про співпрацю

18 серпня 2016 року Луганська обласна державна адміністрація та ЮНІСЕФ Україна планують підписати Меморандум про співпрацю в рамках проекту «Сприяння соціальній згуртованості та інтеграції внутрішньо переміщених осіб на сході України».

Ми зацікавлені у деескалації конфлікту і готові надати СММ дані по кожній одиниці озброєння чи військової техніки

У Києві відбулась чергова робоча зустріч начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії України Віктора Муженка з першим заступником Голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександром Хугом.

В ніч на 17 серпня бойовики знову обстрілювали населені пункти Попаснянського та Станично-Луганського районів

З вечора минулої доби та до ранку 17 серпня терористи 17 разів обстрілювали околиці міста Попасна  та  смт Станиця Луганська. Про це повідомив журналістам заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко.