Архів новин

18 августа 2016

Юрій Гарбуз: «Не можна звикати до війни»

Про це голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз сказав на зустрічі з Постійним заступником Посла Федеративної Республіки Німеччина в Києві Вольфґанґом Біндзайлем.

«Нам потрібен не тюнінг системи, а нові результати», – Лілія Гриневич презентувала концепцію «Нової української школи»

Концепцію «Нової української школи» – ідеологію реформи середньої освіти, що почне діяти в 2018 році, сьогодні, 18 серпня 2016 року, під час педагогічної конференції «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2015/2016 навчальному році та завдання на 2016/2017 навчальний рік» в Будинку Уряду презентувала Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

ПЛАН ОСНОВНИХ ЗАХОДІВ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ 25-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

24 серпня 2016 року, місто Сєвєродонецьк

 

Проведення Богослужбових відправ – молебнів за Україну

08:00  Храми та молитовні приміщення Луганської області

 

Покладання квітів до пам’ятника генералу-майору О.В. Радієвському

08:30  бульвар Дружби Народів

 

Виставка-ярмарок виробів майстрів декоративно-прикладного мистецтва, виставка досягнень промисловців та підприємців, виставка рушників, виставка робіт луганських художників, фотовиставка, виставка квітів «Прапор України - прапор миру»

09:30            Площа Перемоги

 

Інструкція про порядок заповнення бланку Заяви про призначення житлової субсидії

1. Заяву заповнює особа за місцем реєстрації (або особа, яка орендує житло і фактично сплачує вартість одержуваних послуг). Особи, які орендують житло, додають до Заяви договір найму (оренди) житла.

2. У правому верхньому куті має бути зазначено назва місцевого управління соціального захисту населення, до якого подається Заява.

Інструкція про порядок заповнення бланку Декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії

Декларацію заповнює особа за місцем реєстрації (або особа, яка орендує житло і фактично сплачує вартість одержуваних послуг.

У правому верхньому куті зазначається назва місцевого управління соціального захисту населення до якого подається Декларація.

У розділі І:

У позиції 1 вказуються прізвище, ім’я по батькові особи, яка звертається.

У позиції 2 необхідно зазначити загальну та опалювальну площу житлового приміщення (кв. метрів), кількість поверхів у будинку, а також підкреслити тип будинку: індивідуальний чи багатоквартирний.

Уряд стимулює бізнес та інвесторів до спільної роботи над проектами «зеленої» енергетики

Інвестування у «зелені» проекти – перспективний напрямок роботи для бізнесу та інвесторів. 

Луганська облдержадміністрація та Представництво ЮНІСЕФ в Україні домовилися про співпрацю

18 серпня відбулась урочиста церемонія підписання Меморандуму про співпрацю між Луганською обласною державною адміністрацією та Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Підготовка навчальних закладів Луганської області до нового учбового року на особистому контролі голови облдержадміністрації

На проведення ремонтних робіт у навчальних закладах області з державного бюджету передбачено 16 925,5 тис. грн. 

На 90-й сесії Комітету ООН у Женеві Україна відзвітувала щодо виконання Конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації

Заступник Міністра культури України Тамара Мазур очолила українську делегацію, яка працювала в рамках 90-ї сесії Комітету ООН у м. Женева.

Юрій Клименко: «Ворог знову застосовує артилерію та стрілецьку зброю проти мирного населення»

17 серпня вранці бойовики з автоматичних гранатометів, стрілецької зброї та підствольних гранатометів тричі відкривали вогонь у напрямку міста Золоте – про це журналістам повідомив заступник голови  облдержадміністрації Юрій Клименко.

За січень-червень 2016 року обіг роздрібної торгівлі на 2,9 % більше, ніж у минулому році

За січень-червень 2016 року на території області, контрольованій українською владою, обіг роздрібної торгівлі становив 4542,3 млн грн, що на 2,9 % більше, ніж за аналогічний період минулого року.