Архів новин

19 августа 2016

Шановні представники гуманітарних та благодійних організацій!

У цей надважкий для Луганщини час дозвольте привітати Вас із Всесвітнім днем гуманітарної допомоги!

Ольга Лішик: «Головою облдержадміністрації поставлена задача: створити заново систему медичного забезпечення області»

Про заходи з відновлення соціальної сфери на Луганщині під час брифінгу розповіла журналістам заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик:

«Внаслідок бойових дій соціальна сфера області була значною мірою дезорганізована та розбалансована. Протягом останніх півроку Луганською облдержадміністрацією здійснено ряд кроків, спрямованих на відновлення системної роботи соціальної сфери. Вже є певні здобутки, однак великий шмат  роботи все ще попереду».

Вже наступного тижня відбудеться впровадження в дослідну експлуатацію Єдиного реєстру внутрішньо переміщених осіб

Про це сьогодні повідомив заступник Міністра соціальної політики Віталій Мущинін на зустрічі з Манфредом Профазі – головою представництва Міжнародної організації з міграції (далі – МОМ) в Україні.

 

В ході зустрічі були обговорені результати та плани подальшої співпраці з МОМ в рамках проектів, спрямованих на підтримку внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО).

 

На Луганщині СБУ викрила угруповання, яке привласнювало шахтарські гроші та фінансувало терористів

На Луганщині співробітники Служби Безпеки України за процесуальним керівництвом прокуратури викрили організоване угруповання, що привласнювало гроші від продажу вугілля та організувало схему фінансування тероризму.

Наша легкоатлетка виступатиме у фіналі естафети 4х100

Олеся Повх, Наталія Погребняк, Марія Рємєнь та наша спортсменка Єлизавета Бризгіна дійшли до олімпійського фіналу в естафеті 4х100 метрів.

У Сєвєродонецьку відбувся Регіональний форум з обміну досвідом у сфері місцевого економічного розвитку

18 серпня у Сєвєродонецьку відбувся одноденний Регіональний форум з обміну досвідом у сфері місцевого економічного розвитку, поширення успішних практик щодо створення нових робочих місць та розвитку приватного сектору.

Новини АТО: ворог продовжує прицільно обстрілювати населені пункти Луганщини

18 серпня протягом доби бойовики активізували обстріли населених пунктів Попаснянського району.

 

Зокрема, вдень із гранатометів різних типів тричі відкривався вогонь у напрямку міста Золоте, а також по позиціях українських військовослужбовців поблизу села Жолобок.

 

Протягом минулої доби з протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї п’ять разів були обстріляни околиці міста Попасна.

 

В разі загострення ситуації буде оголошена чергова хвиля мобілізації і запроваджено воєнний стан – Президент

Президент Петро Порошенко не виключає оголошення мобілізації та запровадження воєнного стану.