Архів новин

23 августа 2016

Роман Косинський взяв участь у спецпогашенні поштової марки із серії «Краса і велич України. Луганська область»

23 серпня заступник голови Луганської облдержадміністрації Роман Косинський взяв участь в урочистій презентації та спецпогашенні поштової марки та поштового блоку із серії «Краса і велич України. Луганська область», що були випущені Українським державним підприємством поштового зв’язку «Укрпоштою».

Серія цих марок була започаткована ще у 2013 році, вже вийшли в світ марки, присвячені 13 областям України, Луганщина стала 14-ю.

Володимир Гройсман: Найближчим часом Уряд запропонує нову систему, що дозволить відновити справедливість щодо оплати праці та пенсійного забезпечення

Найближчим часом Уряд запропонує систему, що дасть можливість відновити соціальну справедливість у сферах оплати праці та пенсійного забезпечення українських громадян. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання Уряду у вівторок, 23 серпня.

Віталій Сурай: «Підготовка житлово-комунального господарства області до осінньо-зимового періоду триває»

Про підготовку житлово-комунального господарства області до наступного осінньо-зимового періоду розповів журналістам під час брифінгу директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації Віталій Сурай.
За дорученням голови облдержадміністрації у травні 2016 року був створений обласний штаб з підготовки до осінньо-зимового періоду, до складу якого увійшли представники профільних департаментів та управлінь, міст, районів, окремих підприємств.

На Луганщині відзначають День Державного Прапору

23 серпня на головній площі м. Сєвєродонецька, відбулась  урочиста церемонія підняття Державного Прапору України. 

Незалежність дісталася нам не задарма, за неї боролася не одна генерація українських патріотів – Президент

Президент Петро Порошенко, під час урочистостей з нагоди Дня Прапора України, зазначив, що понад 90% українських громадян пишаються або позитивно ставляться до державного прапора, герба, гімну. Так само і до української мови, яку теж вважають одним із атрибутів держави.

Президент: Наше завдання – знову підняти український прапор над Донецьком, Луганськом, Сімферополем та Севастополем

Президент Петро Порошенко взяв участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України на Софійській площі. Разом з Президентом Державний Прапор України піднімала донька Героя України Володимира Рибака Марія.

Найближчим часом розпочнуться чергові масштабні військові навчання Російської Федерації біля кордону України

Про це Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов повідомив під час зустрічі з Міністром оборони Естонської Республіки паном Ханнесом Хансо.

Новини АТО: внаслідок обстрілу бойовиків загинув мирний житель

В ніч на 23 серпня російсько-терористичні війська тричі масовано обстріляли з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї околиці міста Золоте. У результаті обстрілу від кулі у власній квартирі загинула місцева жителька. 

Привітання голови Луганської облдержадміністраціїї – керівника обласної військово цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем Державного Прапора України

 

Дорогі земляки!

Я щиро вітаю усіх нас з Днем Державного Прапора України!

Немає більш мирних кольорів для прапора, ніж у нашого. Бо ніщо більшою мірою не символізує мир та спокій, ніж блакитне небо і жовте поле.

Ці кольори – символ нашої Свободи. Саме ці мирні кольори стали символом нашої боротьби. За любов них українських патріотів знищували, мордували в таборах, висилали до Сибіру.