Архів новин

26 августа 2016

Юрій Гарбуз порівняв освітян з солдатами

 

 

Голова Луганської обласної державної адміністрації-військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз разом з міністром освіти і науки України Лілією Гриневич відвідали опорний заклад «Золотівська ЗОШ І-ІІІ ст. №5».

 

Звертаючись до міністра, Юрій Гарбуз відзначив: «Для мене було дуже важливо запросити вас саме сюди – на лінію розмежування. Це наш учительський спецназ. Вони закотили рукава, затягнули пояси і так само борються за незалежність».

 

Українська жіноча естафетна команда 4Х100 метрів виграла «Діамантову лігу»

 

Днями у Швейцарії (м. Лозанна) відбувся етап «Діамантової ліги» з легкої атлетики  у програмі якого пройшла жіноча естафета 4х100 метрів.

Національну збірну у цій дисципліні представляли Олеся Повх, Наталія Погребняк, Христина Стуй і Єлизавета Бризгіна.

За результатами естафетного бігу 4х100 метрів наші спортсменки стали першими. Дівчата подолали дистанцію за 42,67 с.

Вітаємо!

Лілія Гриневич: «Педагоги Луганщини – на передовій духовного фронту України»

26 серпня 2016 року Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич з робочою поїздкою перебуває у Луганській області.

Міністр освіти підтримала ініціативу Юрія Гарбуза

Міністр освіти Лілія Гриневич підтримала ідею, запропоновану головою Луганської обласної державної адміністрації - керівником військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом щодо обміну між вчителями Львівщини та Луганщини.

В'ячеслав Кириленко: Для FM-станцій достатньо якісного україномовного продукту

«На початку листопада набуде чинності закон про квоти для україномовної пісні. Тоді й розпочнеться виконання першого етапу – це 25 % гарантованої україномовної пісні в ефірі радіостанцій. Тенденція, яка останнім часом має місце на FM-станціях, показує, що в нас немає ніяких ускладнень із якісним україномовним продуктом – сучасним та різножанровим», - про це в ефірі «5 каналу» наголосив Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко.

 

На Луганщині ліквідовано черговий канал російської контрабанди

Про це повідомив журналістам заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко.

У ході проведення оперативних заходів та на виконання рішення суду, працівниками спецпідрозділу «Фантом» спільно з працівниками Сєверодонецького відділу ГУ ДФС у Луганській області було проведено обшук нежитлових приміщень у місті Рубіжне Луганської області.  

Юрій Гарбуз: «Щоб виграти війну, ми маємо працювати з дітьми»

«Якщо ми хочемо виграти війну за настрої і думки луганчан, ми повинні у першу чергу працювати з дітьми», – заявив  голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз під час обласної конференції педагогічних працівників «Створення умов для нової української школи на Луганщині». 

По КПВВ «Золоте» вели вогонь із новітньої російської снайперської гвинтівки

26 серпня під час обстеження інфраструктури КПВВ «Золоте» українськими військовослужбовцями виявлено влучання кулі 12,7-мм в модуль «ВШ-тил». Про це повідомив журналістам заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко:

 

«За попередньої інформацією кулю сучасного російського виробництва було випущено зі снайперської гвинтівки АСВК, прийнятої на озброєння російською армією у 2013 році».

 

Держенергоефективності здійснено чергове відшкодування частини суми «теплих» кредитів, взятих ОСББ і ЖБК в Ощадбанку та Укргазбанку за урядовою програмою з енергоефективності. Цього разу 21 ОСББ отримало з держбюджету компенсацію своїх витрат на утеплення

Держенергоефективності здійснено чергове відшкодування частини суми «теплих» кредитів, взятих ОСББ і ЖБК в Ощадбанку та Укргазбанку за урядовою програмою з енергоефективності. Цього разу 21 ОСББ отримало з держбюджету компенсацію своїх витрат на утеплення у розмірі близько 640 тис. гривень.