Архів новин

29 августа 2016

Завдання ДК «Укроборонпром» - забезпечити армію зброєю та військовою технікою, яка переламає хребет ворогу

 

 

Завданням для підприємств ДК «Укроборонпром» є забезпечення армії зброєю та військовою технікою, яка переламає хребет ворогу.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, виступаючи на урочистостях з нагоди п’ятиріччя заснування ДК «Укроборонпром».

О.Турчинов зазначив, що до складу Концерну входять провідні оборонні підприємства, відомі не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Роман Насіров: З початку року до місцевих бюджетів надійшло 77,9 млрд гривень

Протягом січня-липня поточного року надходження до місцевих бюджетів становили 77,9 млрд грн. Про це зазначив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.

«При цьому у липні до місцевих бюджетів  сплачено 12,8 млрд грн, що на 47,8% більше від фактичних надходжень у липні 2015 року», - підкреслив очільник відомства.

Уряд затвердив план заходів з виконання Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини у 2016 році

Уряд затвердив план заходів з виконання у 2016 році Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року». Відповідне розпорядження Кабінет Міністрів прийняв 23 серпня 2016 р. № 590-р.

У Лисичанську відбувся урочистий захід з нагоди 100 днів роботи патрульної поліції на Луганщині

 

29 серпня на Луганщині відбулися урочистості з нагоди відзначення 100 днів роботи патрульної поліції в містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному.

В заході взяли участь керівництво Головного Управління Національної поліції в Луганській області, міські голови, Лисичанська та Рубіжного, депутати місцевих рад, представники засобів масових інформацій, громадськості та небайдужі містяни.

Гості свята привітали патрульних поліцейських з їх першими успіхами та висловили впевненість в тому, що Луганщині буде гарантована безпека та спокій.

Юрій Клименко: «Відновлення електропостачання у Станично-Луганському районі блокується бойовиками»

Ввечері 26 серпня внаслідок обстрілу російсько-терористичними військами було пошкоджено магістральну лінію електропостачання поблизу смт Станиця Луганська.

Обстеженням було виявлено три пошкоджених ділянки магістральної лінії електропостачання, яка знаходяться у так званій «сірій зоні».

Наразі відремонтовані дві ділянки, стосовно доступу до третьої, що знаходиться під постійним вогнем російських снайперів, ведуться перемовини.

Прокоментував ситуацію заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко:

Новайдарські артисти виступили на сценічних майданчиках Хрещатика

 

 

23 та 24 серпня 2016 року в урочистих концертних програмах до Дня Державного Прапора України й 25-ї річниці Незалежності України, що відбулися на головних київських сценічних майданчиках Хрещатика, Луганську область представляло чарівне жіноче вокальне тріо «Айдарія» Новоайдарського районного Будинку культури.

 

До складу тріо входять талановиті артистки: Алла Антипова, Вікторина Лукашова та Ольга Рубан. Майже 30-ти хвилинною програмою з веселих українських народних пісень «Айдарія» щиро вітала киян та гостей столиці з нашим головним святом.

 

1545 – новий номер урядової «гарячої лінії»

 

 

З 26 липня поточного року для дзвінків на урядову «гарячу лінію» запроваджено скорочений номер 1545, який діє на загальнодержавному рівні і вже дійсний для найбільших операторів фіксованого та мобільного зв’язку.

Відтепер громадяни безперешкодно  можуть звернутися зі своїм проблемним питанням до органів виконавчої влади, оскільки номер урядової «гарячої лінії» легко запам’ятати та швидко набрати з будь-якого телефону, не сплачуючи жодних коштів за зв'язок.

Довідково

У столиці відбулися урочисті проводи національної паралімпійської збірної України

 

27 серпня на Майдані Незалежності пройшла урочиста церемонія проводів національної збірної команди України на XV літні Паралімпійські ігри до Бразилії.

Підтримати та провести спортсменів приїхала делегація з Луганської області, до складу якої увійшли юні спортсмени Луганської обласної дитячого-юнацької спортивної школи для інвалідів, спортсмени обласного центру, повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Ворог продовжує порушувати режим тиші по всій лінії розмежування

 

28 серпня протягом доби бойовики декілька разів відкривали вогонь у напрямку населених пунктів Попаснянського району. Про це журналістам повідомив заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко.

Зокрема, терористи з гранатометів різних типів, зенітної установки, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї п’ять разів відкривали вогонь в напрямку села Новоолександрівка.