Архів новин

30 августа 2016

Система тарифів на Луганщині економічно необґрунтована

Про це під час апаратної наради в Луганській обласній державній адміністрації повідомив Віталій Сурай, директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва.

З 1 вересня за безпекою в школах Луганщини слідкуватимуть працівники Національної поліції та МНС

З 1 вересня за безпекою в школах Луганщини слідкуватимуть працівники Національної поліції та МНС

У зв’язку зі складною безпековою ситуацією на Луганщині за дорученням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Ю.Гарбуза за кожною загальноосвітньою школою області буде закріплено працівників Головних управлінь ДСНС та Національної поліції у Луганській області. Про це повідомив журналістам заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

2 вересня відбудеться засідання комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

2 вересня 2016 року заплановано засідання комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
Захід відбудеться за адресою: м. Сєвєродонецьк, просп. Центральний, 59, 3-й поверх, конференц-зал (к. 3).
Початок  о 14:30.

Прем'єр-міністр вимагає забезпечити якісну підготовку до опалювального сезону

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман поставив вимогу перед відповідальними міністерствами і відомствами забезпечити накопичення необхідної кількості енергоресурсів та якісну підготовку об'єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалювального сезону. Про це Голова Уряду заявив під час наради щодо розгляду проблемних питань в енергетичній галузі та заходів з підготовки паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2016-2017 рр. у форматі Антикризового енергетичного штабу у вівторок, 30 серпня.

Юрій Гарбуз висловив подяку Уряду Японії за донорську допомогу

Голова Луганської обласної  державної адміністрації- керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз висловив подяку Уряду Японії, як головному донору України, а також партнерам по Програмах розвитку ООН та ЮНІСЕФ на Луганщині. Про це він заявив на спільній прес-конференції з Надзвичайним та Повноважним Послом Японії в Україні Шигекі Сумі, що відбулась 30 серпня 2016 року.

 

Посол Японії в Україні Шигекі Сумі: «Ми задоволені співпрацею з керівництвом Луганщини. Попереду багато нових проектів»

Сьогодні, 30 серпня 2016 року, відбулася спільна прес-конференція голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза і Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні Шигекі Сумі. Захід пройшов у рамках візиту японської делегації та міжнародних партнерів України з Програми розвитку ООН та ЮНІСЕФ на Луганщину.

Юрій Гарбуз подякував Уряду Японії в особі Посла Шигекі Сумі за підтримку освітньої галузі Луганщини

Сьогодні, 30 серпня 2016 року, відбулася спільна прес-конференція голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза і Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні Шигекі Сумі у рамках візиту японської делегації та міжнародних партнерів України з Програми розвитку ООН та ЮНІСЕФ на Луганщину. Захід пройшов за участю заступника міністра освіти і науки України Павла Хобзея.

Юрій Гарбуз зустрівся з головою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Ертурулом Апаканом

29 серпня у Сєвєродонецьку відбулася зустріч голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з головою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Ертурулом Апаканом та представниками місії.

У ході зустрічі обговорювалися питання безпеки в регіоні та відновлення зруйнованої інфраструктури. Юрій Гарбуз зауважив, що місія ОБСЄ має вагомий вплив, адже від неї залежить об’єктивність висвітлення ситуації у зоні конфлікту.

Прем'єр-міністр: Спільне завдання Президента, Парламенту, Уряду - забезпечити зростання рівня життя

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вважає спільним завданням Президента, Парламенту та Уряду забезпечення зростання рівня життя в країні відповідно до тих можливостей, які має Україна.

Дерегуляція та спрощення ведення бізнесу приваблять інвесторів в Україну – Президент на Нацраді реформ

Президент Петро Порошенко на засіданні Національної Ради реформ наголосив на важливості продовження дерегуляції, спрощення ведення бізнесу та залучення інвесторів в Україну. 

«Залучення інвестицій і дерегуляції є надзвичайно актуальними. Для економічного розвитку держави створення бізнес-клімату – є життєво необхідною позицією», - сказав Петро Порошенко.

29 серпня: населені пункту Попаснянського та Станично-Луганського районів знову під обстрілами

 

Протягом доби ворог з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, снайперської та стрілецької зброї сім разів обстрілював позиції українських військовослужбовців поблизу села Новозванівка. Вдень у районі села Новозванівка працював ворожий снайпер. А у напрямку міст Попасна та Золоте противник сім разів відкривав вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.