Архів новин

01 сентября 2016

Регіони України відкриті до обміну досвідом

У рамках Проекту ПРООН «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» представники місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, громадськості, бізнесу Луганської та Донецької областей взяли участь у навчальних робочих поїздках до сіми регіонів України.

Юрій Гарбуз відкрив гуртожиток для студентів-медиків та переселенців у місті Рубіжному

Сьогодні у ході урочистих заходів з нагоди Дня знань голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз відкрив гуртожиток для студентів Луганського державного медичного університету та вимушених переселенців.

Юрій Гарбуз урочисто відкрив Луганський державний медичний університет

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз сьогодні урочисто відкрив Луганський державний медичний університет у місті Рубіжному. 

Юрій Гарбуз привітав учнів, педагогів та батьків Кремінної з Днем знань

З початком нового навчального року школярів, батьків та вчителів Опорного навчального закладу «Кремінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» та Кремінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 привітав голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Мінсоцполітики: Удосконалено роботу МСЕК зі встановлення причинного зв'язку інвалідності із участю в антитерористичній операції

31 серпня, Кабінет Міністрів вніс зміни до своєї постанови від 3 грудня 2009 р. №1317, які дозволять удосконалити роботу МСЕК щодо встановлення причинного зв’язку інвалідності із участю в антитерористичній операції.

 

Володимир Гройсман закликав правоохоронні органи проаналізувати будівництво доріг у кожній області щодо можливого розкрадання коштів

Володимир Гройсман закликав правоохоронні органи проаналізувати будівництво доріг у кожній області щодо можливого розкрадання коштів

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав правоохоронні органи проаналізувати ситуацію щодо будівництва доріг у кожній області країни щодо можливого розкрадання коштів.

«У мене зараз прохання до усіх правоохоронних органів. Я підпишу обов'язково, я сам особисто підпишу ці звернення, щоб по кожній області попрацювали: взяли область - і чітко її відпрацювали», - заявив Володимир Гройсман під час засідання Уряду у середу.

Національна стратегія Поводження з побутовими відходами повинна бути розроблена найближчим часом

Національна стратегія Поводження з побутовими відходами повинна бути розроблена найближчим часом. Про це сказав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк під час підписання Меморандуму щодо намірів співпраці у побудові в Україні ефективно сучасної системи поводження з відходами. Документ підписано між Урядом України в особі Мінприроди, Мінрегіону, Мінекономрозвитку з Німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fürInternationale Zusammenarbeit (GIZ) та Європейським банком реконструкції та Розвитку (ЄБРР).

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем знань

Шановні освітяни!

Дорогі школярі та студенти Луганщини!

 

         Щиросердно вітаю вас із чудовим святом – Днем знань!

         1 вересня 630 навчальних закладів області відчинили свої двері для 75 тисяч дітей та молодих людей Луганщини.

         Кожен з нас назавжди запам’ятав першого вчителя, улюбленого наставника та педагога. Вони для дитини, як другі батьки, які ведуть її від раннього дитинства до дорослого життя.

Юрій Гарбуз провів робочу нараду з контролю за виконанням ремонтних робіт в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі

31 серпня на робочу нараду під головуванням керівника Луганської області Юрія Гарбуза біля приміщення обласного театру зібралися представники адміністрації, управління культури, проектної організації, управління капітального будівництва та інші зацікавлені особи. Присутні ознайомилися з ходом виконання ремонтних робіт, обговорили поточні проблеми та шляхи їх подолання.