Архів новин

03 сентября 2016

Шановні земляки, мешканці міст Лисичанськ та Сватове!

Одночасно два найстаріші міста на Луганщині відзначають свої Дні народження – це Лисичанськ та Сватове. Лисичанськ – один з промислових центрів нашого регіону, Сватове – житниця Луганської області.

Історія кожного з цих міст налічує більше 300 років, а починались  вони з маленьких поселень Лисичої  Балки та Сватової Лучки.

Швидко минали роки, проходили століття, змінювалися епохи – міста розбудовувалися, писали власну історію, від покоління до покоління передавали славетні традиції звитяжної праці. Сватівчани – на землі, лисичани під землею – у вугільних шахтах.

Прикордонниками Луганщини затримані дві вантажівки з «живим товаром»

Прикордонним нарядом поблизу селища Городище Біловодського району  затримані два вантажних автомобілі «КАМАЗ» та «ЗІЛ», в причепах яких було виявлено 91 голову крупної рогатої худоби без належних товарно-транспортних документів.

Водії вантажівок, громадяни України, які намагались контрабандним шляхом доправити корів на територію Росії, затримані  та разом із «живим товаром» відправлені до Біловодського відділу Національної поліції України у Луганській області, - про це журналістам повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Шановні підприємці Луганщини!

Традиційно у першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця!

Сьогодні малий та середній бізнес – це основа нашої національної економіки та впевненість у майбутньому розвитку регіону.

Режим тиші на Луганщині: постріл з АГС та прицільний вогонь снайпера

В цілому бойовики дотримуються режиму тиші на Луганщині.

Проте минулої доби терористи двічі відкривали вогонь по позиціях наших бійців поблизу м. Попасна: вдень об 11.30  – працював ворожий снайпер, а вночі близько 22 години у районі с. Молодіжного здійснили постріл із автоматичного станкового гранатомету, - повідомив журналістам заступник голови Луганської облдержадміністрації Ю.Клименко.