Архів новин

16 сентября 2016

«Нам є чому повчитися у вінничан», – Юрій Гарбуз про досвід роботи Центру надання адміністративних послуг «Прозорий офіс»

У рамках робочої поїздки до Вінницької області голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз ознайомився з роботою Центру надання адміністративних послуг «Прозорий офіс» (відділення «Вишенька») виконавчого комітету Вінницької міської ради.

Володимир Гройсман: Об'єднання громад забезпечить надходження інвестицій на місця

Об'єднання територіальних громад забезпечить їх успіх та ефективність завдяки збільшенню ресурсів та можливостей для якісного надання послуг. Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив під час презентації проекту програми «U-LEAD з Європою: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» із Комісаром ЄС з питань європейської політики сусідства та переговорів із розширення Йоганнесом Ганом у Вінниці у четвер.

Тваринництво Луганщини демонструє впевнене зростання

Про це за оперативними даними повідомив Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації.

 

Так, станом на 1 вересня відбулось зростання поголів’я птиці в сільськогосподарських підприємствах на 13,7% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року та становить 48,9 тис. голів. Також збільшились показники відтворення стада: народжуваність телят на 100 корів склала 52 голови, що на 15,6% більше від минулорічних результатів.

 

Надої молока, у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року, збільшилися на 323 кг або 13,8% і складають 2672 кг.

 

Питання науково-технічного впорядкування документів Національного архівного фонду обговорили на колегії

15 вересня 2016 року в Луганській облдержадміністрації відбулося засідання колегії Державного архіву Луганської області, яке провела його директор Катерина Безгинська.

В роботі колегії взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та архівних установ області, голови та секретарі експертних комісій та відповідальні за архів установи.

Що потрібно знати про субсидію

Соціальний відеоролик щодо оформлення субсидій у 2016 році

Важливе про субсидії

Соціальний відеоролик щодо оформлення субсидій у 2016 році

Урядовий комітет схвалив запровадження пілотного проекту у сфері держрегулювання цін на продукти харчування

Вчора урядовий комітет під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва схвалив проект постанови «Про реалізацію пілотного проекту щодо ціноутворення на товари і послуги у сфері виробництва та реалізації продовольчих товарів». Найближчим часом проект буде розглянуто на засіданні Кабінету Міністрів України.

Зміни до умов конкурсу перевізників

Департамент регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації доводить до відома власників пасажирського автотранспорту Луганської області про зміну умов конкурсу з регулярного перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути), який відбудеться 05 жовтня 2016 року, оголошеному у газеті «Сєвєродонецькі вісті» № 35 (6601) від 02 вересня 2016 року щодо виключення з обов’язкових умов конкурсу об’єкту № 20 маршрут № 187 «Кремінна АС – Че

Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Луганський обласний центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва»

Луганська обласна державна адміністрація, відповідно до Закону України «Про культуру», керуючись розділом ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», враховуючи Порядок проведення конкурсного добору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників закладів культури, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Луганської області, затверджений розпорядженням голови обласної державно

Голова Уряду представив основні макроекономічні показники проекту бюджету на 2017 рік

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час позачергового засідання Уряду для розгляду проекту Закону про Державний бюджет у четвер представив основні макроекономічні показники бюджету на 2017 рік.

Так, Уряд передбачає збільшення бюджету України у 2017 році до майже 876 млрд грн, що більше показника 2016 року на 16,9%. 

Крім того, Уряд прогнозує економічне зростання 3% ВВП.

Новини АТО: обстріли позицій наших захисників продовжуються

«Режим тиші» на Луганщині має відносний характер. Ворог не застосовує важкого озброєння, але другий день поспіль порушує власні  зобов’язання про припинення вогню», - про це розповів журналістам заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Зокрема, вчора  ввечері ворог з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів вів обстріл у напрямку міста Попасна, а сьогодні вранці  - з БТР.