Архів новин

30 сентября 2016

«Чужих дітей не буває», – Юрій Гарбуз відвідав обласне свято з нагоди Дня усиновлення

30 вересня голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз взяв участь в обласних урочистостях, присвячених Дню усиновлення.

Юрій Гарбуз зустрівся з творчою спільнотою Луганщини

Сьогодні у Сєвєродонецьку відбулися збори працівників культури області з метою створення Асоціації працівників і аматорів культури та мистецтва Луганській області «Український простір культури Луганщини». Відкрили засідання зборів голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз та начальник Управління культури, національностей та релігій Аліна Адамчук.

Облдержадміністрація розглядає проект забезпечення енергетичної безпеки Луганщини

27 вересня представники Департаменту регіонального розвитку , промисловості, інфраструктури та енергозбереження спільно з колегами із ВП «Північні електроенергетичні системи» та ВП «Бахмутські магістральні електричні мережі» ДП «НЕК «Укренерго» взяв участь в польовому обстеженні земельної ділянки під будівництво підстанції 500 кВ «Кремінська» та заходів ВЛ 500 кВ «Донбаська - Донська» та ВЛ 220 кВ «Кремінська - Ювілейна».

Оголошення про продовження конкурсного відбору проектів (програм), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році

З метою підготовки якісних проектів регіонального розвитку та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» регіональна комісія оголошує про продовження конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

Термін прийому документів для участі в конкурсному відборі інвестиційних програм (проектів): з 03.10.2016 протягом 8 днів.

Моніторингова місія МІП провела аналіз стану функціонування українського мовлення у місті Гірське на Луганщині

Моніторингова місія Міністерства інформаційної політики України провела аналіз стану функціонування українського мовлення в місті Гірське на Луганщині.
Секретар Гірської міської ради Попаснянського району Тетяна Пєнкіна зазначає, що жителі дивляться українське телебачення через «Т2», яке включає близько 30 українських телеканалів, супутник, а там, де багатоповерхівки, є кабельне ТБ. Вона також зауважила, що Гірське – місто, де є найбільша кількість вивішених українських стягів на будівлях.

Новини АТО: Луганщина потерпає від мінометного вогню противника

29 вересня протягом доби ворог 10 разів відкривав вогонь у напрямку населених пунктів Попаснянського району, у тому числі з 82-мм мінометів, про це заявив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Зокрема, ввечері бойовики з автоматичних, підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї сім разів обстрілювали позиції українських військовослужбовців поблизу села Новозванівка.