Архів новин

09 октября 2016

Звернення голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза до Президента України та Міністра оборони України

Я дякую всім тим, хто підтримав мою позицію щодо розведення військ у Станиці Луганській! Я дякую Президенту України, Міністру оборони, всій країні, а головне, жителям Станиці, у серці яких живе Україна! Я підтримую зусилля української дипломатії у Мінському переговорному процесі та всі домовленості, які ведуть до миру. Я впевнений, що завдяки мудрості та державницькому підходу вищого керівництва держави, консолідованій позиції з представниками Штабу АТО нам вдасться виконати Рамкову угоду і не втратити Станицю Луганську.

Новини АТО: 15 обстрілів за добу

15 разів за минулу добу російсько-терористичні угрупування відкривали вогонь по позиціях наших військових уздовж усієї лінії розмежування.

8 жовтня вранці під гранатометним вогнем опинилось с.Кримське Новоайдарського району, а ввечері – м. Попасна.

 Селища Новозванівку та  Новоолександрівку Попснянського району ворог вісім годин масовано обстрілював із застосуванням 152-мм та 122-мм артилерії, 120-мм мінометів, 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї усіх видів.