Архів новин

21 октября 2016

До 55-річчя Грамотами Верховної Ради України відзначено колектив та директора новотошківської школи

21 жовтня директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк взяв участь в урочистостях з нагоди 55-річчя Новотошківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №10» Попаснянської районної ради Луганської області.

Інформація про новий порядок оскарження рішень, дій та бездіяльності державних реєстраторів нерухомості та бізнесу

З 1  січня 2016 громадяни мають право оскаржити рішення, дії або бездіяльність державного реєстратора, суб’єкта державної реєстрації прав не тільки до суду, а і до Міністерства юстиції України або його територіальних органів.

Міністерство юстиції України розглядає скарги:

1) на рішення державного реєстратора про державну реєстрацію прав (крім випадків, коли таке право набуто на підставі рішення суду, а також коли щодо нерухомого майна наявний судовий спір);

Мобільні групи цивільно-військового співробітництва передали жителям Донбасу декілька тонн гуманітарного вантажу від вінницьких благодійників

На фоні проведення стратегічних командно-штабних навчань «Рубіж – 2016», мобільні групи цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України організували доставку та передали жителям Донецької та Луганської областей декілька тонн гуманітарного вантажу від Благодійного фонду «Миротворець України» Наглядово-координаційної ради громадських організацій та волонтерів при Військовому медично-клінічному центрі Центрального регіону та Вінницького єпархіального управління Української Православної Церкви.

На Луганщині тривають розмінувальні роботи

20 жовтня піротехнічними розрахунками ДСНС було перевірено 0,89 га місцевості, на місці знищених пожежею складів ракетно-артилерійського озброєння у місті Сватове, у Станично-Луганському і Новоайдарському районах. Виявлено та вилучено 61 вибухонебезпечний предмет на території Луганської області, а саме: 11 артилерійських снарядів,2 реактивних снаряди,1 мінометна міна, 1 ручна граната, 29 підривників та 17 інших вибухонебезпечних предметів.

До розмінування залучено 26 чоловік та 10 одиниць техніки.

 

Пам'ятайте!

Володимир Гройсман: Філософія Бюджету-2017 - Україна має перестати бути сировинним придатком інших країн, має розвивати економіку та інвестувати вироблені блага у якість життя громадян

В основу проекту Бюджету на 2017 рік покладено філософію, що Україна має перестати бути сировинним придатком інших країн, її економіка має розвиватися, виробляти конкурентний продукт і сприяти підвищенню якості життя українських громадян. Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив під час розгляду проекту Закону про Державний бюджет України на 2017 рік у першому читанні у Верховній Раді України у четвер.

Юрій Гарбуз: «Соціальна відповідальність бізнесу має стати стратегічним пріоритетом кожного підприємства області»

На цьому голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз наголосив під час ознайомлення з роботою ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Зоря». Цей завод, розташований у м. Рубіжному, займає лідируючі позиції у хімічній промисловості України.

Керівник області обговорив з генеральним директором підприємства Олександром Чернецовим перспективи партнерства бізнесу та влади в регіоні у напрямі реалізації соціальних інвестицій.

Ольга Лішик: «За ініціативи Юрія Гарбуза 50 вчителів області відправилися з обміну досвідом до Львівської та Тернопільської областей»

20 жовтня, ввечері, велика група вчителів із Луганщини з місією культурного та педагогічного обміну майже на 30 днів відправилася у відрядження до Львівської та Тернопільської областей.

Ця акція відбувається в рамках реалізації Угоди про торгово-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво за Всеукраїнським проектом «Змінимо країну разом».

Нагадаємо, що цю ідею запропонував голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз під час перебування у Львівській області в рамках зазначеного проекту.

Новини АТО: у Станиці Луганській - гаряче

Протягом минулої доби, після трьох ранішніх обстрілів позицій наших бійців поблизу Станиці Луганської, російсько-терористичні війська ще 6 разів порушували "режим тиші".

Так, ще тричі ворог відкривав прицільний вогонь проти українських воїнів із 82-мм мінометів, гранатометів різних модифікацій та автоматичної зброї у Станиці Луганській.

Двічі терористи порушували "режим тиші" неподалік Трьохізбенки. Там незаконно збройні формування використали стрілецьку зброю.