Архів новин

24 октября 2016

Луганщина зустрічає 26 вчителів із Тернопільщини та Львівщини

24 жовтня голова Луганської обласної державної адміністрації ‑ керівник військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз разом з головою Рівненської ОДА Олексієм Муляренком взяли участь в урочистій зустрічі 26 вчителів з Тернопільщини та Львівщини.

До Луганщини освітяни приїхали в рамках реалізації Угоди про торгово-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво за Всеукраїнським проектом «Змінимо країну разом!» з метою педагогічного обміну.

Рівненщина підтримує Луганщину: гуманітарна допомога Новопсковському району

23 жовтня після підписання Угоди про співробітництво між Рокитнівською районною державною адміністрацією Рівненської області та Новопсковською районною державною адміністрацією Луганської області, голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко та голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз взяли участь у передачі 20 тонн гуманітарного вантажу – канцелярських та продуктових наборів, які зібрали для своїх ровесників та соціально незахищених мешканців Новопсковського району діти та благодійники з Рівненщини.

Новопсковський район Луганщини та Рокитнівський район Рівненщини стали партнерами

До Луганської  області з метою налагодження партнерських зв’язків прибула  делегація Рівненської області на чолі з головою обласної державної адміністрації  Олексієм Муляренком.

У рамках поїздки заплановано низку офіційних та благодійних заходів за участі гостей.

Так, 23 жовтня, відбулося підписання Угоди про налагодження партнерських відносин і співпраці між Рокитнівською районною державною адміністрацією Рівненської області  та Новопсковською районною державною адміністрацією Луганської області.

Новини АТО: Новоолександрівка під прицільним вогнем

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 9 обстрілів, переважна більшість з яких відбулася у нічний час.

Під масованим вогнем опинились Новозванівка та Новоолександрівка Попаснянського району. Там ворог 5 разів обстрілював позиції наших бійців з мінометів калібром 82мм, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Після опівночі у районі Новоолександрівки окупанти відкривали прицільний вогонь із мінометів 82-го калібру  та гранатометів.

Тричі противник порушував режим припинення вогню неподалік Кримського, де використав автоматичну зброю.