Архів новин

30 октября 2016

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем автомобіліста і дорожника

Шановні працівники транспортної сфери!

 

Вітаю вас з професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника.

Якість автотранспортного забезпечення та рівень автомобільної інфраструктури не тільки відіграють важливу роль в буденному житті кожного українця, а й визначають показники розвитку будь-якої громади, регіону та держави загалом.

Водії транспортних засобів та працівники ремонтних служб кожен день відповідають за життя і здоров’я своїх пасажирів, інших учасників дорожнього руху, безперебійне та вчасне  доправлення вантажів.

Новини АТО: на Попаснянському напрямку працювала заборонена Мінськом важка артилерія

Минулої доби російсько-окупаційні війська тримали високу бойову активність та 12 разів відкривали вогонь по бойових позиціях сил АТО.

Найбільшу кількість порушень режиму припинення вогню – 8 разів, зафіксовано у районі селищ Новоолександрівки та Новозванівки Попаснянського району. На цій ділянці ворог знову застосував проти українських воїнів самохідні артилерійські установки калібром 122 мм, а також вів прицільний вогонь із мінометів 82-го калібру, гранатометів та стрілецької зброї різних типів.