Архів новин

31 октября 2016

Луганські важкоатлети завоювали одинадцять медалей та встановили сім рекордів України на всеукраїнських змаганнях

Днями у місті Камянець-Подільський Хмельницької області відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед кадетів до 13 років та до 15 років. Усього за медалі Всеукраїнської першості змагалися понад 350 важкоатлетів, 25 з яких представляли Луганщину.

Так, у ході змагань наші спортсмени завоювали шість золотих, дві срібні та три бронзові медалі.

Чемпіонами змагань у віковій категорії дівчата до 13 років стали: Карина Коміссаренко (вагова категорія 36 кг) сума двоборства 73 кг, Ольга Івженко (вагова категорія 44 кг) та Дар’я Шишанова (вагова категорія + 53 кг).

Прем'єр-міністр: Бюджет буде повністю збалансовано після підвищення мінімальної заробітної плати за рахунок детінізації та справедливої оцінки праці українців

Державний бюджет на 2017 рік після підвищення мінімальної заробітної плати до 3200 грн буде збалансовано за рахунок детінізації та справедливої оцінки праці українських громадян. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, спілкуючись із журналістами у понеділок.

На Луганщині відбудеться Єдиний день Пенсійного фонду України

Під гаслом «Наша згуртованість – запорука соціальної стабільності!» 3 листопада 2016 року відбудеться Єдиний день Пенсійного фонду України в  Луганської області.

У містах та районах області відбудуться різноманітні інформаційні та публічні заходи, мета яких – надання максимальної можливості кожному бажаючому скористатися послугами органів Фонду незалежно від місця проживання та надання допомоги у вирішення питань, які турбують мешканців області.

На Луганщині перевірено понад 5 тисяч тонн насіння для посівної кампанії – 2017

Головне управління Держпродспоживслужби в Луганській області здійснило моніторинг ходу підготовки та перевірки аграріями Луганщини якості насіннєвого матеріалу ярових культур під урожай 2017 року.

Мета – своєчасне проведення посівної кампанії та отримання гідного врожаю.

Встановлено, що сільськогосподарськими підприємствами регіону підготовлено 5530 тонн насіння ярих зернових, зернобобових, олійних та кормових культур.

Наталія Бойко: "Реформа місцевого самоврядування в Луганській області гальмується через небажання та невміння управляти територіями по-новому"

Про це та інше було повідомлено Луганським регіональним відділенням Асоціації міст України під час Луганського регіонального Форуму "Зміни 3D" "Змінимо країну разом!". Темі децентралізації влади була присвячена відповідна дискусійна панель, під час якої експерти з децентралізації ділились своїми думками:

За рахунок малого та середнього підприємництва створено 2514 нових робочих місць

У рамках реалізації Регіональної цільової програми «Залучення інвестицій, розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Луганській області на 2016-2017 роки» проектів Програми розвитку ООН в Україні «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» й «Економічне та соціальне відновлення Донбасу» за фінансової підтримки Уряду Японії протягом 2015-2016 років впроваджується Програма створення нових робочих місць.

Так, в області було підтримано 15 проектів, що у свою чергу дало змогу створено 167 робочих місць.

За 9 місяців суб’єктам господарської діяльності та громадянам надано адміністративних послуг у 2 рази більше, ніж за аналогічний період 2015 року

Луганська обласна державна адміністрація активно впроваджує та реалізує Регіональну цільову програму «Залучення інвестицій, розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Луганській області на 2016-2017 роки».

За сім місяців до Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області надійшло 86 звернень від споживачів

З квітня по жовтень 2016 року до управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області надійшло 86 звернень від споживачів. Всі звернення опрацьовано, 84 звернення задоволено на користь споживачів.

 

Заявникам, які звернулися до Управління, за придбані товари та надані послуги неналежної якості повернуто 27,303 тис. грн.

 

Новини АТО: у напрямку населених пунктів Новоайдарщини ворог застосовує міномети

Протягом минулої доби та після півночі бойовики чотири рази відкривали вогонь у напрямку населених пунктів Новоайдарського району.

Зокрема, по позиціях українських військовослужбовців поблизу села Кримське використовувалися 82-мм міномети, протитанкові гранатомети та стрілецька зброя.

У той же час російсько-терористичні війська з автоматичних гранатометів вели вогонь у напрямку села Лопаскине.

А після півночі бойовики з протитанкових гранатометів поновили обстріли позицій наших захисників поблизу села Кримське.