Архів новин

22 ноября 2016

На Чемпіонаті світу з хортингу наші спортсмени завоювали три медалі

З 17 по 20 листопада в місті Трускавець відбулась світова першість з хортингу.

За медалі чемпіонату світу боролись майже півтисячі спортсменів з країн Європи, Азії, Африки та Америки.

У змаганнях взяли участь і представники Лисичанська.

Наші спортсмени у своїх вікових категоріях завалювали три медалі: золото, срібло та бронзу

Перше місце у ваговій категорії 75-80 кг завоювала Ірина Мельник, другим став Анатолій Абдулаєв (вагова категорія 75-80 кг), третє місце у Дмитра Живага (вагова категорія 95+ кг).

На Луганщині відновлюються заклади сфери культури

За кошти обласного бюджету розпочато ремонт комунального закладу «Станично-Луганський районний будинок культури». Заплановано замінити внутрішню систему опалення та змінити старі вікна на сучасні металопластикові.

 

Варто зазначити, що на реконструкцію комунального закладу з обласного бюджету виділено 1118341,55 грн.

За останній тиждень до урядової програми з енергоефективності долучилася рекордна кількість ОСББ

Вперше за весь період дії урядової програми з енергоефективності спостерігається справжній бум на утеплення житла з боку ОСББ. Лише за тиждень, з 14 по 21 листопада 2016 року, 29 ОСББ стали учасниками програми, залучивши 3,2 млн грн на впровадження енергоефективних заходів у багатоповерхівках. Для порівняння минулого тижня за урядовою допомогою звернулося 13 ОСББ, а позаминулого – 20.

Три пауерліфтери Луганщини отримали ліцензії на участь у Всесвітніх іграх 2017 року

Продовжив переможну ходу луганських спортсменів на чемпіонаті світу з пауерліфтингу у США майстер спорту України Дмитро Семененко.

 

У напруженій боротьбі зі спортсменами з Норвегії та Франції Дмитро завоював золоту медаль у ваговій категорії до 105 кг з результатом 1022,5 кг.

 

При цьому спортсмен встановив черговий світовий рекорд у присіданні зі штангою. Тепер він дорівнює 417,5 кг. Також в арсеналі Дмитра «бронза» в тязі – 332,5 кг.

 

Громадські формування негайно повинні переглянути свої установчі документи

13.07.2016 Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 440 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру» (далі – Порядок).

Делегація Луганщини у Львові обмінюється досвідом з розвитку громадянського суспільства

Делегація представників влади та громадськості Луганщини перебуває у Львові з навчальним візитом на тему: «Сталий розвиток громадянського суспільства через розбудову інституту громадських рад та взаємодію з органами місцевого самоврядування». 

Цей візит став можливим в рамках Проекту «Відновлення врядування та примирення в охоплених конфліктом громадах України», який реалізується ПРООН та Луганською обласною держадміністрацією за підтримки Швейцарської Конфедерації та Уряду Швеції.

Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії з успіхом виступив на львівській сцені

21 листопада у Будинку органної та камерної музики міста Львів відбувся вечір пам’яті – концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії в рамках проекту «Змінимо країну разом».

Цього вечора у переповненому слухачами залі під керівництвом диригента Назарія Яцків спільно з заслуженою Академічною капелою України «Трембіта» оркестр виконав твір «Український реквієм», присвячений пам’яті жертв репресій, депортацій та голодоморів ХХ століття в Україні.

На Луганщині вилучено незаконні тютюнові вироби

Співробітники управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО (спецпідрозділ «Фантом») Головного управління ДФС у Луганській області викрили мешканку с. Вільхове Станично-Луганського району, яка на місцевому ринку зберігала та реалізовувала тютюнові вироби без належним чином розміщених марок акцизного податку продавця цих товарів.

Новини АТО: російсько-терористичні війська тричі відкривали вогонь

Минулої доби після півночі та ввечері противник з використанням мінометів 82-го калібру, СПГ та ДШК обстрілював позиції сил АТО поблизу села Кримське Новоайдарського району.

 

Наші захисники відповідно до Мінських домовленостей дотримувалися режиму тиші.