Архів новин

05 декабря 2016

Юрій Гарбуз привітав з Днем Збройних Сил України військовослужбовців та ветеранів війни

Напередодні Дня Збройних Сил України голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз привітав з професійним святом військовослужбовців та ветеранів ЗСУ, а також взяв участь у церемонії нагородження почесними відзнаками і грамотами облдержадміністрації. В урочистому заході взяло участь керівництво Нацполіції, Прокуратури, СБУ, ДСНС Луганської області.

Завтра на Луганщині прогнозуються сильні пориви вітру

6 грудня у Луганській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій, Запорізькій, Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Кіровоградській областях, пориви вітру сягатимуть 15-20м/с. Про це повідомляє Головне управління ДСНС в Луганській області.

 

Будьте обережні та обачні!

16 днів проти насильства на Луганщині: проведено Форум «Жінки з інвалідністю – міфи та реальність»

В Луганській області продовжується обласний етап Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». У рамках акції Луганською облдержадміністрацією спільно з Фондом народонаселення ООН проведено Форум «Жінки з інвалідністю – міфи та реальність».

 

Юрій Гарбуз: Я бачу широку перспективу у розвитку паралімпійського спорту на Луганщині

 

Голова Луганської обласної державної адміністрації– керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз у Міжнародний день людей з інвалідністю поспілкувався зі спортсменами-легкоатлетами з обмеженими фізичними можливостями та їх тренером РиммоюСтаростіною.У заході також взяли участь начальник управління молоді та спорту ОДА Антон Волохов, директор Луганського обласного центру «Інваспорт» Юрій Кравченко та керівники обласних закладів фізичної культури.

 

МОЗ та місцеві органи влади розпочали роботу над створенням госпітальних округів

Кабінет міністрів України своєю постановою затвердив порядок створення госпітальних округів та зобов’язав місцеві органи влади сформувати їх у відповідності до нормативів, розроблених МОЗ. 

Госпітальні округи cтворюватимуть у межах тієї чи іншої області, однак їх формування матиме свою специфіку. 

На Луганщині зарезервовано 600 ділянок загальною площею 695,9 га для учасників АТО

У Луганській області для військовослужбовців Збройних сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України та інших військових формувань, які беруть участь у АТО зарезервовано 600 ділянок загальною площею 695,9 га.

 

З них 325 ділянок площею 118 га передбачено для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, 8 ділянок площею 0,8 га – для ведення садівництва, 13 ділянок площею 1,2 га – для індивідуального дачного будівництва, 254 ділянки площею 575,9 га – для ведення особистого селянського господарства.

 

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Міжнародного дня волонтера

Шановні представники волонтерських організацій!

Дорогі друзі!

 

5 грудня у більшості країн відзначають Всесвітній день волонтера. Прийміть щирі вітання з нагоди свята, яке символізує жертовність, людяність, здатність до співчуття і готовність прийти на допомогу!

Новини АТО: вздовж всієї лінії розмежування не вщухають ворожі обстріли

У напрямку населених пунктів вздовж лінії розмежування противник дев’ять разів відкривав вогонь.

Зокрема, по позиціях сил АТО поблизу сіл Новозванівка та Новоолександрівка Попаснянського району п’ять разів застосовувалися 82-мм міномети, гранатомети різних типів та стрілецьку зброю.

В той же час у напрямку сіл Кримське та Лобачеве Новоайдарського району ворог відкривав вогонь з автоматичних і протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.