Архів новин

06 декабря 2016

Юрій Гарбуз привітав бійців на передовій з Днем Збройних Сил України

Сьогодні, 06 грудня 2016 року в День Збройних Сил України, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз разом зі своїм заступником Юрієм Клименком привітали військовослужбовців підрозділів ЗСУ в Луганській області.

В облдержадміністрації переймаються проблемою водопостачання

6 грудня директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай на брифінгу розповів про ситуацію щодо водопостачання на комунальним підприємством «Попаснянський районний водоканал».

Роман Насіров: Додатково до бюджету спрямовано 6 млрд доларів США

30 листопада 2016 року Уряд на своєму засіданні прийняв постанову „Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” № 890.

В облдержадміністрації обговорили питання реалізація Закону України «Про державну службу»

Голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко у рамках робочої поїздки відвідав Луганську область. Під час перебування на Луганщині він зустрівся з головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом,взяв участь у засіданні колегії Луганської облдержадміністрації, на якому розглядалося питання впровадження нового Закону України «Про державну службу» на території Луганської області.

Що молодь може зробити для децентралізації влади?

У Східноукраїнському національному університеті імені В.Даля за сприяння Луганської військово-цивільної адміністрації та за підтримки Інституту Громадянського Суспільства і Фонду Східна Європа відбувся майстер-клас «Що молодь може зробити для  децентралізації влади?». Захід, який було організовано Інформаційно-аналітичним центом «Логос», став прикладом молодіжної участі в просуванні реформи.

Колектив Департаменту вітає військовослужбовців Збройних сил України з професійним святом.

Прийміть слова вдячності і глибокої поваги. Цей день є надзвичайно важливим для українців, тому, що ставлення до військових сьогодні особливе. Ви захищаєте нашу свободу і незалежність, територіальну цілісність і суверенітет країни. Ми переконані в тому, що мужність українських героїв здатна подолати будь-які труднощі на шляху до миру.
Нехай береже Вас Бог! Нехай всюди супроводжує удача! Стійкості Вам, дорогі. Надійного тилу і низький уклін. Здоров'я, миру і благополуччя Вам і Вашим родинам.

Цінова ситуація на продовольчі товари в області відповідає сезонному коливанню цін на споживчому ринку України

За даними оприлюдненого Державною службою статистики України моніторингу цін на соціально значущі товари за третю декаду листопада 2016 року, в порівнянні з другою декадою листопада поточного року, на контрольованій українською владою території області спостерігається незначне сезонне  коливання цін. Разом із тим зимовий період вносить свої корективи до цінової ситуації на споживчому ринку області.

 

Ніхто не має права перешкоджати нам здійснювати мовлення на своїй, українській землі – Глава держави

Мовлення українських телеканалів та радіо буде відновлено на всій території України для того, щоб і мешканці окупованих районів Донецької та Луганської областей мали можливість дивитися українські телеканали, заявив Президент Петро Порошенко.  

Прагнеш змін – керуй громадою!

Бери участь у створенні нового гасла для Національного проекту Децентралізації!
Оскільки децентралізація – це національний проект. Тому і гасло для неї мають придумати люди!
Реформа торкається всіх без вийнятку сфер життя кожної людини в країні – освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, надання адміністративних послуг, планування розвитку територій населених пунктів, землекористування, екології та навколишнього середовища, культури та спорту.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Дня Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України! Дорогі ветерани!

Щиро вітаю Вас з 25 річницею Збройних Сил України – святом мужності, звитяги, славетної воєнної історії та героїчного сьогодення!

На наших очах піднялася з колін українська армія, що дала гідну відсіч озброєному до зубів агресору і довела всьому світові свою боєздатність.Священним оберегом наших воїнів є рідна земля, за яку проливали і,  на превеликий жаль, продовжують проливати кров її кращі доньки і сини.

Новини АТО: бойовики поновили обстріли із забороненої Мінськими домовленостями зброї

Загалом, протягом минулої доби зафіксовано 6 ворожих обстрілів у напрямку населених пунктів вздовж лінії розмежування.

Зокрема, по позиціях сил АТО поблизу села Кримське Новоайдарського району ворог чотири рази застосовував 120-мм і 82-мм міномети.

В той же час у напрямку смт Новотошківське Попаснянського району відкривався вогонь із 120-мм мінометів.

А по позиціях українських військовослужбовців поблизу смт Станиця Луганська російсько-терористичні війська вели обстріл з гранатометів різних типів.