Архів новин

27 декабря 2016

Нова Луганщина: Люди. Кремінський район

 

У Кремінському районі відновлюються заклади соціальної інфраструктури.

З 10 січня розпочнеться демонтаж сумнозвісного будинку у Лисичанську

27 грудня 2016 року в Луганській облдержадміністрації відбулось засідання штабу під головуванням заступника голови Луганської облдержадміністрації Володимира Гуца з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася у м. Лисичанську Луганської області внаслідок руйнування житлового будинку № 17 по кварталу Жовтневої революції (Східний).

На засіданні заслухано представників Лисичанської міської ради щодо забезпечення житлом постраждалих мешканців будинку, які проживали в квартирах комунальної форми власності. Зазначено, що їм було надано житло та зроблені ремонти у квартирах.

Нова Луганщина: Люди. Білокуракінський район

У Білокуракінському районі відновлюються заклади соціальної інфраструктури.

Президент підписав Державний бюджет України на 2017 рік

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про Державний бюджет України на 2017 рік».

Петро Порошенко наголосив, що із самого початку, руйнуючи традиції, які були в попередні роки, Уряд своєчасно подав Державний бюджет до Верховної Ради.

Нова Луганщина: Люди. Біловодський район

У Біловодському районі відновлюються заклади соціальної інфраструктури.

Юрій Гарбуз: 150 млн грн виділено на житло для переселенців і 260 - на ремонт доріг

З бюджету Луганської області виділено 150 млн грн на житло для переселенців – заявив голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Вже пройшли експертизу ті будинки, які можна переобладнати під житлові приміщення, це приблизно 200 квартир. Також стоїть питання про будівництво будинку для переселенців-медиків. Один будинок будуватиметься в місті Рубіжне, а інший – Сєвєродонецьку.

Нова медицина Луганщини: безкоштовні операції на серці та автомобіль в кожному ФАПі

«Починаючи будь-яку справу, важливо правильно розставити пріоритети і скласти план. Для мене пріоритети у відновленні інфраструктури регіону – охорона здоров’я та освіта», – зазначив голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, відповідаючи на питання журналістів провідних ЗМІ регіону.

Новини АТО: інтенсивність обстрілів з боку російсько-терористичних військ зменшилася

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко повідомив, що протягом минулої доби противник один раз відкривав вогонь у напрямку позицій сил АТО.

Ввечері по укріпленням наших захисник поблизу смт Станиця Луганська був використаний підствольний гранатомет.

Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали