Архів новин

28 декабря 2016

Нова Луганщина: Люди. Марківський район

У Марківському районі відновлюються заклади інфраструктури.

Завдяки підтримці ЄС та тристоронній співпраці на обласному рівні у Кремінній реалізується масштабний інфраструктурний проект

Сьогодні, 28 грудня 2016 року, у Луганській облдержадміністрації підписано Меморандум Про співробітництво в рамках реалізації проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м. Кремінна».

Підписантами Меморандуму виступили голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, міський голова м. Кремінна Юрій Прокопенко, директор Агенції регіонального розвитку Луганської області Рафаіл Гарєєв.

На Луганщині потрібно відроджувати переробну галузь, – Юрій Гарбуз під час робочої поїздки у Біловодський район

Голова Луганської державної обласної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз з робочою поїздкою відвідав Біловодський район, де ознайомився з роботою провідних агропромислових господарств.

Очільник області поспілкувався з адміністрацією та трудовими колективами Деркульського кінного заводу, Городищенського молочного комплексу та ТОВ «Племінний завод «Біловодський». Кращі працівники цих господарств були нагороджені почесними грамотами та листами подяки облдержадміністрації.

Нова Луганщина: Люди. Новопсковський район

У Новопсковському районі відновлюються заклади інфраструктури.

У 2016 році відбулося зростання обсягів виробництва майже в усіх основних видах промислової діяльності – брифінг для ЗМІ

Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Роман Власенко взяв участь у брифінгу для ЗМІ, де розповів про підсумки соціально-економічного розвитку області у 2016 році та перспективи на наступний рік.  

Він нагадав, що напередодні військової агресії проти нашої країни Луганщина мала значний промислово-економічний потенціал і входила до п’ятірки найбільш міцних регіонів України.

За дев’ять місяців 2016 року до облдержадміністрації надійшло 2179 звернень громадян

Протягом 2015 року до органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування надійшло 32272 звернень громадян, що на 8337 більше, ніж за аналогічний період 2014 року (23935), з яких найбільше – до органів місцевого самоврядування – 25578 (79,26 %). Від центральних органів влади облдержадміністрація отримала 252 звернення, що на 197 більш, ніж за аналогічний період 2014 року (55). Кількість колективних звернень збільшилась на 179 (234 проти 55).

 

Вперше губернатор Луганщини став найвпливовішою людиною

За підсумками опитування експертів, що постійно вивчають соціально-економічну та політичну ситуацію у Луганській області, аналітична група «Луганщина.ua» визнала Юрія Гарбуза, голову Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації, найвпливовішою людиною регіону.

Аналітики зазначили: «Не найпопулярнішим, а саме впливовим. Тобто людиною, яка краще за інших вміє ставити перед собою цілі – і найбільш успішно їх досягати».

Нова Луганщина: Люди. Новоайдарський район

У Новоайдарському районі відновлюються заклади інфраструктури.

Новини АТО: перша спокійна доба за довгий строк

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко повідомив, що протягом минулої доби не зафіксовано жодного обстрілу населених пунктів Луганщини та позицій сил АТО з боку російсько-окупаційних військ.