Архів новин

03 января 2017

ДСНС попереджає про різке похолодання в Україні з 6 січня

За прогнозами Укргідрометцентру, 6-7 січня у зв'язку з вторгненням арктичного повітря в Україніочікується різке зниження температури: вночі до 13-19° морозу (у Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській Чернівецькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській областях) місцями до 20-26° морозу, вдень до 11-17° морозу. В Донецькій, Луганській, Запорізькій, Херсонській області вночі та вдень до 7-13° морозу, в Криму та Приазов'ї до 0-6° морозу.

Київський ансамбль «Калина» виступить перед глядачами Луганщини

На новорічні свята з Києва до Луганської області з концертними виступами завітав Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина». Колектив виступить на чолі з засновником та художнім керівником ‑ заслуженим діячем мистецтв України Валерієм Дебелим.

Виступи колективу відбудуться 3 січня о 17:00 у місті Сватове, у Сватівському районному Народному домі «Сватова Лучка» та 4 січня о 16:00 у місті Лисичанськ, у КЗ «Палац культури ім. В.М.Сосюри».

На Луганщині поліцейські менш ніж за чотири години установили місцезнаходження зниклих неповнолітніх дітей

До Лисичанського відділу поліції звернулась 32-річна місцева жителька та повідомила, що її неповнолітні діти 10-річний син та 6-річна дочка 2 січня близько 17-ї години пішли до свого батька (з яким мати разом не проживає) та до теперішнього часу не повернулись.

Луганська облдержадміністрація працює над питанням відкриття додаткового КПВВ «Новотошківське»

Керівництво Луганської обласної державної адміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації звернулось до Антитерористичного центру при Службі безпеки України з обґрунтованими пропозиціями щодо відкриття додаткового пункту перетинання лінії розмежування сторін «Алчевськ – Новотошківське – Лисичанськ» і створення КПВВ «Новотошківське».

 

Зокрема, запропоновано винести зазначене питання на розгляд центральних органів виконавчої влади, а також під час чергового раунду переговорів Тристоронньої контактної групи у м. Мінську.

 

Оголошення про проведення конкурсу на визначення організацій для здійснення технічного нагляду за будівництвом об’єктів в рамках проекту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України»

         Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України як відповідальний виконавець проекту «НАДЗВИЧАЙНА КРЕДИТНА ПРОГРАМА ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ» (далі – Програма чи НКПВУ), що реалізується на підставі Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком, ратифікованої Законом України від 22 квітня 2015 року № 346-VIII, відповідно до п. 10 посібника «Процедура закупівель.

В Луганській області триває робота з розмінування

Протягом минулої доби, піротехнічними розрахунками ДСНС було перевірено 0,5 га місцевості, у Станично-Луганському, Попаснянському та Старобільському районах. Виявлено та вилучено вісім вибухонебезпечних предметів на території Луганської області, а саме: два артилерійських снаряди, дві мінометні міни та чотири інших вибухонебезпечних предмети.

До розмінування залучались 15 піротехніків та 5 одиниць техніки.

  

Пам'ятайте!

Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії представляє великий концерт «Музика кіно»

Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії представляє великий концерт «Музика кіно»

 

15 січня Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії презентує для своїх поціновувачів особливу програму «Музика кіно». Цього вечора артисти запропонують почути пісні і саундтреки до відомих кінострічок під керівництвом головного диригента Київського Академічного обласного музично-драматичного театру ім. Саксаганського, засновника молодіжного камерного оркестру «Ars Nova» Богдана Пущака.

В місті Попасна відновлюється заклад охорони здоров'я

На Луганщині триває відновлення об'єктів інфраструктури.

Від затягування пасків ми переходимо до поступового підвищення доходів українців – Глава держави

Президент Петро Порошенко наголошує, що його основним завданням на наступний рік буде створення належних політичних умов, для того, щоб зафіксувати і прискорити розпочате економічне зростання, пришвидшити і поглибити реформи.

Новини АТО: на Луганщині лунають ворожі обстріли

Протягом минулої доби та після півночі ворог дев’ять разів порушував «режим тиші», про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

 

Зокрема, по позиціях українських військовослужбовців поблизу сіл Новоолександрівка та Новозванівка Попаснянського району бойовики шість разів застосовували гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

 

А у напрямку села Лобачеве Новоайдарського району російсько-терористичні війська двічі били з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.