Архів новин

04 января 2017

Президент підписав Закон щодо удосконалення порядку проходження військової служби

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення порядку проходження військової служби».
Реалізація Закону дозволяє унормувати деякі питання, пов’язані з прийняттям, продовженням та звільненням громадян з військової служби. Зокрема, дасть можливість військовослужбовцям, які проходять військову службу за різними видами контрактів в особливий період, за бажанням продовжити військову службу за новим контрактом або звільнитися з військової служби.

Пенсіонерам Луганщини до Різдвяних свят вже виплачено майже 370 мільйонів гривень

Пенсіонери Луганщини, які мають дату виплати пенсій з 4 по 10 січня - через поштові відділення  та з 4 по  15 січня - через установи банків вже отримали свої гроші.

Головним управлінням Пенсійного фонду України у Луганській області, ще у грудні 2016 року з цією метою  профінансовано 369 527,15 тис. грн.

Заборгованість по виплаті пенсій у Луганській області відсутня.

На Луганщині обліковано 292 тисячі переселенців

Станом на 29 грудня 2016 року в Луганській області міськими та районними управліннями соціального захисту населення взято на облік 292832 внутрішньо переміщені особи, які складають 260151 сім’ю. Із загальної кількості облікованих 23967 – діти, 7991 – інваліди, 212772 – пенсіонери.

 

Протягом святкових днів КПВВ «Станиця Луганська» перетнули понад 9 тисяч подорожуючих

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза у період новорічних свят співробітники Луганського прикордонного загону забезпечили усім подорожуючим максимально комфортні умови перетину КПВВ «Станиця Луганська» та Державного кордону України. З цією метою було ініційовано та проведено низку заходів, у тому числі й збільшення кількості прикордонних нарядів. 

Новини АТО: на Луганщині не припиняються ворожі обстріли

Протягом минулої доби та після півночі бойовики 10 разів відкривали вогонь у напрямку населених пунктів вздовж лінії розмежування.

 

Зокрема, по позиціях українських військовослужбовців поблизу села Новозванівка Попаснянського району вісім разів застосовувалися автоматичні і протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

 

Також ворог двічі вів обстріл у напрямку смт Станиця Луганська з протитанкових і підствольних гранатометів та стрілецької зброї.