Архів новин

06 января 2017

Внутрішньо переміщенні особи з числа інвалідів війни, які брали безпосередню участь в АТО, та члени сімей загиблих учасників АТО отримали право постановки на квартирний облік як ті, які потребують поліпшення житлових умов

Урядом прийняті зміни до Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень.Відповідно до прийнятих змін внутрішньо переміщенні особи із числа інвалідів війни беруться на квартирний облік як потребуючі поліпшення житлових умов у будь-якому населеному пункті за їх бажанням в межах території обслуговування органу соціального захисту населення, в якому вони перебувають на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб.

До вищезазначених осіб відносять:

Луганщина співпрацюватиме з Литвою щодо розвитку медицини та освіти

Сьогодні, 6 січня, перший заступника голови, в.о. голови облдержадміністрації Роман Власенко разом із заступниками голови ОДА Юрієм Клименком та Ольгою Лішик зустрілися з Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Марюсом Януконісом.

Під час заходу обговорювалися питання щодо організації двостороннього співробітництва між Луганщиною та литовськими партнерами.

Інформація для населення щодо очікуваного ускладнення погодних умов та дотримання заходів безпеки і порядку дій у цей період

За прогнозом українського гідрометцентру 6-7 січня 2017 року у зв’язку з вторгненням арктичного повітря очікується різке зниження температури: вночі до 13-190С морозу (в західних, північних та центральних областях місцями до 20-260С морозу), вдень до 11-170С морозу. У Луганській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях місцями сильні снігопади, хуртовини, посилення вітру до 22 м/с.

 

8-9 січня 2017 року в Україні утримається холодна погода, опади на півдні та сході послабшають і припиняться.

 

Новини АТО: позиції ЗСУ обстрілюють зі 152-мм гармат та 120-мм мінометів

Протягом минулої доби бойовики шість  разів відкривали вогонь по позиціях наших бійців із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї.

Зокрема, у напрямку сіл Троїцьке, Новозванівка та Новотошківське російсько-терористичні війська застосовували гармати калібром 152 міліметри, 120-мм і 82-мм міномети, протитанкові і автоматичні гранатомети та великокаліберні кулемети.

 Пост ЗСУ поблизу Новотошківське обстріляв ворожий снайпер.