Архів новин

12 января 2017

В облдержадміністрації обговорили випадок захворювання на АЧС у Старобільському районі

12 січня заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів засідання Державної протиепізоотичної комісії при ОДА у зв’язку із виявленням випадку захворювання африканською чумою свиней в Старобільському районі.

 

Також у заході взяли участь керівники структурних підрозділів ОДА, начальник головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Ріта Холоденко, керівництво райдержадміністрацій, місцевого самоврядування, територіальних органів виконавчої влади та оперативно-тактичного угрупування «Луганськ».

 

Увага! Обмежено пропуск автотранспорту через блок-пости у нічний час

З  22-00 до 6-00  пропуск автотранспортних засобів, які здійснюють пасажирські перевезення, окрім перевезень міжнародного значення, через блокпости буде тимчасово обмежено.

 Зокрема, буде заборонено рух транспорту, який виконує спеціальні  замовлення, здійснює нерегулярні перевезення та працює у режимі «таксі» (для автомобілів, місткість  яких перевищує чотири особи), - про це повідомляє прес-центр оперативно-тактичного угруповання «Луганськ».

 

 

Обсяг реалізованої промислової продукції Луганської області за січень-листопад 2016 року

Обсяг реалізованої промислової продукції області на території підконтрольній українській владі за січень-листопад 2016 року становив 32657,5 млн грн, що на 10864,5 млн грн більше, ніж у відповідному періоді 2015 року (21793 млн грн).

 

У порівнянні з відповідним періодом 2015 року обсяг реалізованої промислової продукції області з урахуванням індексу цін виробників промислової продукції (у порівняних цінах) зріс на 5627,2 млн грн. 

У Старобільській міській раді відбулась нарада з питань добровільного об’єднання територіальних громад

11 січня у Старобільську представниками Експертної групи з питань підтримки місцевого самоврядування та добровільного об’єднання територіальних громад області, а саме радником голови облдержадміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації на громадських засадах Сергієм Тихоновським, директором Луганського відокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування» Ігорем Агібаловим, головним спеціалістом управління з питань нормативно-правової роботи та децентралізації облдержадміністрації Іриною Антонцєвою на підставі статті 9 Закону України «Про добровільне об’єднання те

У Луганській області запобігли незаконному переміщенню товарів на окуповану територію

11 січня співробітники спецпідрозділу Головного управління ДФС у Луганській області «Фантом» разом з фахівцями військової розвідки біля лінії розмежування в районі м. Золоте-4 затримали легковий автомобіль. На ньому місцевий житель намагався переправити до непідктрольного українській владі м. Первомайська градусники, кип’ятильники та клей.

 

Європейські канікули з Академічним симфонічним оркестром

21 січня академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії запрошує на святковий концерт «Європейські канікули» під керівництвом головного почесного диригента оркестру Курта Шміда.

Шанувальникам високого мистецтва маестро подарує прем’єрні твори, створені саме для цього вечору.

У бібліотеках і музеях Луганщини стане можливо проконсультуватися з питання добровільного об’єднання територіальних громад

Управлінням культури, національностей та релігій Луганської облдержадміністрації спільно з Луганським відокремленим підрозділом установи «Центр розвитку місцевого самоврядування в Луганській області», Луганською обласною універсальна наукова бібліотекою ім. О.М.Горького та Луганським обласним краєзнавчим музеєм у місті Старобільську проведено організаційну нараду з питань практичної реалізації завдань, визначених Указом Президента України «Про першочергові заходи з розвитку місцевого самоврядування в Україні на 2017 рік».

Інформація щодо формування електронного довідника підприємств Луганської області

У рамках реалізації Регіональної програми розвитку внутрішньообласної кооперації на 2013-2017 роки обласною держадміністрацією проводиться робота з формування електронного довідника підприємств Луганської області.

Новини АТО: вчора Луганщина втратила ще одного свого захисника

Вчора ввечері внаслідок обстрілу російсько-терористичними військами КПВВ «Станиця Луганська» загинув український військовослужбовець. Вогонь відкривався  з БМП, автоматичних і підствольних гранатометів та стрілецької зброї, повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Крім того, протягом минулої доби та після півночі ворог 16 разів порушив «режим тиші» вздовж всієї лінії розмежування.

«Потяг Дружби» покликав у мандрівку Україною 540 діток з Луганської та Донецької областей

За організаційної підтримки Луганської облдержадміністрації у рамках національної акції «Схід-Захід Разом» 250 дітей з Луганської області отримали можливість відвідати міста Київ, Львів та Хирів.