Архів новин

13 января 2017

Вадим Черниш: Розвиток інфраструктури і будівництво житла для переселенців - складові стратегії Уряду щодо відновлення миру на Сході України

За підсумками робочої поїздки до Луганської області Уповноважений Президента України з мирного врегулювання в Донецькій і Луганській областях, Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, Міністр  з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш та заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Марія Іонова зустрілись з луганськими журналістами.

Ірина Геращенко та Юрій Гарбуз вручили Грамоти Верховної Ради України

Сьогодні, 13 січня, під час перебування на Луганщині Перший заступник Голови Верховної Ради України, Уповноважений Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко спільно з головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом вручили Грамоти Верховної Ради України кращим педагогам області за їх особистий вагомий внесок у розвиток вітчизняної освіти, плідну навчально-педагогічну діяльність та високий професіоналізм.

Ірина Геращенко та Вадим Черниш з робочою поїдкою відвідали Луганщину

13 січня Уповноважений Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях, Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш та народний депутат Верховної Ради України, Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Марія Іонова з робочою поїздкою завітали на Луганщину.

 

Підбито підсумки реалізації новорічних ялинок

Підсумки ялинкової компанії 2016 року підбили в Луганському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Так, в цьому році було реалізовано близько 30 тис. ялинок при середній ціні 70 грн. за дерево. Зростання ціни на продукцію у порівнянні з минулим роком склало близько десяти грн.

Усі  новорічні  ялинки  були  вирощені на спеціальних плантаціях або ж  заготовлені  в  ході  виконання  лісогосподарських  заходів  з  догляду  за  лісовими  насадженнями.

Керівники облдержадміністрації відвідали заклади освіти обласної комунальної власності

За дорученням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза його заступник Ольга Лішик та директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк з метою вивчення стану розвитку та функціонування освітньої галузі на території Луганщини 12 січня відвідали низку навчальних закладів.

«Фантомівці» завадили контрабанді продуктів

Співробітники управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Луганській області (спецпідрозділ «Фантом») 12 січня 2017 року разом з пiдроздiлом вiйськової розвiдки бiля лiнiї розмежування у м. Золоте-4 в районi вул. Партизанська затримали «ВАЗ-2106».

Призначено одноразову матеріальну допомогу 98 мешканцям Луганщини із обласного бюджету

У Луганській облдержадміністрації відбулося засідання обласної комісії з надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів з обласного бюджету. На розгляд було винесено 98 справ мешканців міст і районів Луганської області. Усім заявникам надано відповідну допомогу в розмірі від 1 тис. грн до 5 тис. грн на загальну суму 269 тис. грн.

Новини АТО: три військовослужбовця зазнали поранень внаслідок ворожого обстрілу

Вчора вдень по укріпленнях сил АТО поблизу села Новозванівка, що на Попаснянщині, противник 13 разів відкривав вогонь зі 120-мм мінометів автоматичних і протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. У результаті влучання троє наших захисників зазнали поранень, повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

 

Крім того, протягом минулої доби та після півночі бойовики 13 разів вели обстріли у напрямку населених пунктів вздовж лінії розмежування.