Архів новин

23 января 2017

Обласною відзнакою нагороджено ветерана будівельної галузі Луганщини

Розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза за багаторічну плідну працю, значний особистий внесок у розвиток будівельної галузі, активну життєву позицію та з нагоди 90-річчя від дня народження нагороджено Володимира Кузьмича Губарєва обласною відзнакою – «За розвиток регіону».

Ювіляр протягом сорока років працював на посаді директора Сєвєродонецького ТОВ «Термоізоляція» з 1964 до 2004 року.

Луганщина відзначила День Соборності: 43-метровий державний прапор - у Станиці, 375-метровий рушник - у Сватовому та смолоскипна хода у Лисичанську

Цього року урочистості з нагоди Дня Соборності України на Луганщині почалися з 20 січня акцією «Партіотичний смаколик», в рамках якої  голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз вручив короваї та печиво курсантам Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» та дітям «сірої зони».

Ввечері Луганщину Львівщину, Рівненщину, Тернопільщину та Закарпаття з’єднав  перший після відновлення обласного телеканалу «ЛОТ» телеміст.

До Дня Соборності України на Луганщині пройшла відкрита гонка «Джип Sprint»

22 січня у Сєвєродонецьку на озері Чисте відбулась обласна відкрита гонка по пересіченій місцевості «Джип Sprint».

Організаторами заходу виступила Луганська облдержадміністрація, Сєвєродонецький клуб «4х4» і Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень.

Привітали гонщиків з Днем Соборності України заступники голови облдержадміністрації Володимир Гуц та Юрій Клименко. Звертаючись до присутніх вони наголосили на необхідності проведення подібних заходів в Луганській області.

Володимир Гройсман: З моменту незалежності України ніколи на місцях не було стільки грошей, скільки регіони отримали зараз завдяки фінансовій децентралізації

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликає місцеву владу використовувати отримані від децентралізації можливості на розвиток місцевої економіки та залучення інвестиційних проектів. Про це Глава Уряду сказав під час семінару, присвяченого розвиткові інвестиційного та експортного потенціалу регіонів, на тему "Економічний розвиток регіонів: стратегія та інструменти залучення інвестицій та підвищення експортного потенціалу".

Інформація щодо врахування доходів у розрахунок субсидії

Відповідно до Положення «Про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 (зі змінами та доповненнями) для призначення субсидії враховується дохід за попередній рік.

Інформація щодо врахування доходів у розрахунок субсидії

Відповідно до Положення «Про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 (зі змінами та доповненнями) для призначення субсидії враховується дохід за попередній рік.

До уваги суб’єктів господарської діяльності!

За інформацією Міністерства економічного розвитку і торгівлі України повідомляємо, що за підтримки Болгарської господарської палати функціонує електронна бізнес-платформа Enterprise Europe Network, в рамках якої 06 квітня 2017 року в м. Софія проходитиме Міжнародна спеціалізована виставка на базі виставкового Інтер-Експоцентру.

         Тематика виставки: машинобудування, робототехніка, електроніка, технологічне та індустріальне обладнання.

         До участі запрошуються українські виробники зазначеної сфери діяльності.

Прикордонниками на Луганщині затримано громадянку, яка знаходилась в розшуку

Громадянку України, яка знаходилась в розшуку затримали на кордоні з РФ прикордонники Луганського загону.
 

Інформація щодо роботи аптечних закладів Комунального підприємства «Луганська обласна «Фармація Північ» на лінії розмежування

Аптечна мережа Комунального підприємства «Луганська обласна «Фармація Північ» в Станично-Луганському районі нараховує 7 аптек і 6 аптечних пунктів.

 

При цьому Комунальне підприємство «Луганська обласна «Фармація Північ» є єдиним суб’єктом господарювання, що забезпечує реалізацію лікарських засобів та медичних виробів в 10 фельдшерських та фельдшерсько-акушерських пунктах сільської місцевості Станично-Луганського району.

 

Новини АТО: на Луганщині бойовики продовжують масовані обстріли

Протягом минулої доби та після півночі шість разів відкривався вогонь вздовж лінії розмежування, повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

 

Зокрема, по позиціях українських військовослужбовців поблизу смт Станиця Луганська російсько-окупаційні війська тричі застосовували протитанкові і підствольні гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

 

В напрямку села Новозванівка Попаснянського району двічі вівся обстріл з автоматичних і протитанкових гранатометів.