Архів новин

11 ноября 2017

Зустріч заступника голови облдержадміністрації Ольги Лішик зі спільною делегацією Представництва Європейського Союзу та ПРООН в Україні

09 листопада 2017 року у приміщенні облдержадміністрації відбулася зустріч заступника голови облдержадміністрації Ольги Лішик зі спільною делегацією Представництва Європейського Союзу та ПРООН в Україні - Берендом де Гроотом, керівником Програми співробітництва ЄС в Україні; Янтомасом Хімстрою, директором Представництва ПРООН в Україні; Віктором Мунтяну, менеджером програми ПРООН, керівником Проектного офісу.

Новини АТО: на Луганщині ворог знову застосував міномети

Протягом минулої доби та після півночі об’єднані російсько-терористичні бандформування сім разів порушував «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку сіл Троїцьке та Катеринівка Попаснянського району п’ять разів застосовувалися 82-мм міномети, автоматичні і протитанкові гранатомети та стрілецька зброя.

По позиціях наших захисників поблизу смт Станиця Луганська та ст. Донець бойовики двічі використали 82-мм міномети та підствольні гранатомети.