Архів новин

29 декабря 2017

Юрій Гарбуз оглянув обласну дитячу лікарню в Лисичанську

Перебуваючи в Лисичанську, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз сьогодні, 29 грудня, відвідав відділення променевої діагностики Луганської обласної дитячої клінічної лікарні.

«Після капітального ремонту і встановлення сучасного обладнання це відділення променевої діагностики є кращим в Україні! Подібне обладнання мають тільки приватні дитячі лікувальні заклади», – відзначив очільник Луганщини. 

Загальна вартість капремонту відділення складає 4 млн 65 тис. гривень.

Поліцейські стали обличчям нової України, – Юрій Гарбуз під час присяги поліцейських Луганщини

Урочиста церемонія випуску та складання присяги на вірність Українському народові слухачами Луганського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка відбулася сьогодні, 29 грудня, у Сєвєродонецьку.

У заході взяв участь голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Юрій Гарбуз передав шкільні автобуси на потреби районів Луганщини

Сьогодні, 29 грудня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз на площі Перемоги у Сєвєродонецьку в урочистій обстановці передав два шкільних автобуси, які вже у Новому році здійснюватимуть перевезення дітей з віддалених населених пунктів до навчальних закладів.

«Ми вручаємо автобуси, якими будуть підвозитися учнів до потужних перспективних закладів освіти реорганізованих малокомплектних шкіл Старобільського та Попаснянського районів», – відзначив очільник області.

В будівлі Луганської облдержадміністрації відкрилась виставка японської фотографії

Департаментом зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської облдержадміністрації за підтримки посольства Японії в Україні та Програми розвитку ООН було організовано проведення мобільної виставки японської фотографії в рамках заходів присвячених Року Японії в Україні.

У містах і районах області: на Сватівщині у двох дітей-сиріт з’явився власний дім

Власниками будинків стали ліцеїст Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» Олександр Пулічев та випускник державного професійно-технічного навчального закладу «Сватівський професійний аграрний ліцей» Іван Горбоконь.

З цією приємною новиною привітала хлопців заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик.

Геннадій Зубко: Будемо переходити до обов’язкової передачі містам повноважень і функцій ДАБІ

Ми пройшли той час, коли добровільно передавали повноваження з оформлення дозволів на будівництво на місця. Є місто Хмельницький, Полтава, які відмовились брати на себе ці повноваження – «в них і так все добре». Тому ми будемо переходити до обов’язкової передачі повноважень і функцій Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Про це наголосив Віце-прем’єр-міністр — Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко в інтерв’ю «Лівому берегу».

Новорічне привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія ГАРБУЗА

Дорогі земляки!

Новий рік – це завжди очікування дива і сподівання на краще. У наших молитвах і мріях вже чотири роки живе заповітне слово «мир».

Мир бережуть військовослужбовці з усіх куточків нашої країни. І коли я запитую їх: «Хлопці, дівчата, ви звідки?», у відповідь чую – «з України». Ніщо не єднає нас більше, ніж біль спільних втрат і радість спільних перемог.

Молоді українські МСБ мають шанс пройти стажування в європейських компаніях

Європейська програма міжнародного обміну для підприємців Erasmus for Young Entrepreneurs пропонує молодим підприємцям пройти стажування в успішних європейських компаніях та отримати корисні навички для  започаткування та / або успішного ведення власного бізнесу в Європі.

У програмі обміну можуть взяти участь:

Торгова місія до Нігерії та Гани відбудеться у березні наступного року

Офіс з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України у співпраці з Міністерством закордонних справ України готує торгову місію українських виробників до Нігерії та Гани, яка відбудеться з 19 по 24 березня 2018 року.

Основна мета – вивчення системи експортно-імпортних відносин, торгівельних бар’єрів і законодавчих особливостей цих країн та ознайомлення з веденням господарської і торгової діяльності на місцевому рівні.

Уряд призначив річну стипендію тренеру зі стрибків у воду з Луганщини

Уряд призначив стипендії Кабінету Міністрів України видатним тренерам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх.

Метою прийняття рішення є відзначення досягнень видатних тренерів за вагомий внесок у розвиток сфери фізичної культури і спорту та підготовку спортсменів, яких включено до числа кандидатів на участь в Іграх ХХХІІ Олімпіади у м. Токіо (Японія).

Нагадаємо, що зазначені стипендії Кабміну призначаються строком не більш як на один рік у розмірі п’ятнадцяти прожиткових мінімумів для працездатних осіб кожна.

Слово до Українського народу з нагоди 80-річчя від дня народження В'ячеслава Чорновола

Шановні співвітчизники!

Сьогодні виповнюється 80 років від дня народження видатного політичного і державного діяча, правозахисника, Героя України В’ячеслава Максимовича Чорновола.

Один із натхненників таких доленосних подій в історії нашої держави, як проголошення Декларації про державний суверенітет України та Акта проголошення незалежності України, він присвятив усе життя здобуттю кращої долі для рідної землі та свого народу.

Новини АТО: на лінії розмежування встановилася тиша

Протягом минулої доби вздовж лінії розмежування на Луганщині зберігалася тиша – обстрілів не зафіксовано.

Протилежна сторона дотрималася досягнутих у Мінську домовленостей відносно новорічно-різдвяного перемир’я.

Найталановитішим дітям пропонуємо долучитися до Всеукраїнської премії «Диво-Дитина»

У березні 2018 року Всеукраїнська премія «Диво-Дитина» святкуватиме свій ювілей та 10-ий рік поспіль буде нагороджувати найталановитіших дітей нашої країни.

За цей час зазначена премія стала найбільш очікуваною подією для дітей України і щороку визначає найобдарованіших представників підростаючого покоління, надаючи їм звання «Дитина року».

Основна мета Премії – пошук, відбір, вшанування та нагородження грошовими преміями найталановитіших та найобдарованіших дітей України.