Архів новин

29 апреля 2018

Завершені перші вибори в ОТГ Луганщини

Волевиявлення у рамках перших виборів в Лозно-Олександрівській об’єднаній територіальній громаді, де обирали депутатів селищної ради та селищного голову, завершене.

Також сьогодні відбулися вибори старости в селі Новочервоне Нижньодуванської ОТГ.

Виборчі дільниці в цих громадах зачинені о 20:00.

Загалом в Лозно-Олександрівській ОТГ проголосували 1249 громадян – явка склала 63,53 %. У селі Новочервоне – 467 громадян (75,81 %).

Виборчий процес проходив згідно з чинним законодавством України.

Суттєвих порушень не зафіксовано.

Відбуваються вибори в об’єднаних територіальних громадах Луганщини

Сьогодні, 29 квітня, відбуваються перші вибори в Лозно-Олександрівській об’єднаній територіальній громаді, де обирають депутатів селищної ради та селищного голову. Крім того, у селі Новочервоне, що стало частиною Нижньодуванської ОТГ, відбуваються вибори старости.

У Лозно-Олександрівській ОТГ створено п’ять дільниць із загальною кількістю 1966 виборців. У селі Новочервоне – одну дільницю із загальною кількістю 616 виборців.

Дільниці для голосування відкрито о 8:00. Виборчий процес відбувається відповідно до чинного законодавства.

Новини АТО: на Луганщині противник застосував важку бронетехніку і артилерію

Протягом минулої доби та після півночі об’єднані російсько-терористичні бандформування десять разів порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Так, у напрямку села Кримське Новоайдарського району вівся обстріл з 122 мм артилерійської системи й озброєння танку. А також поблизу села Прицепилівка цього району двічі  застосовувалися 82-мм міномети, автоматичні і протитанкові гранатомети.