Архів новин

26 мая 2018

Командувач ОС генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав випускників Луганського обласного ліцею-інтернату «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії»

Сьогодні, 26 травня, для 93 випускників Луганського обласного ліцею-інтернату «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії»  пролунав останній дзвоник. Це другий випуск ліцеїстів з того часу, як заклад було переміщено до Кремінної.

З нагоди свята кадетів привітали Командувач Операції об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв та виконуючий обов’язки голови, заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Клименко.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди випуску ліцеїстів у Кадетському корпусі імені героїв Молодої гвардії

Шановні ліцеїсти, товариші офіцери, педагоги, батьки, присутні!

Дорогі випускники!

 

Прийміть мої щирі вітання з нагоди сьогоднішнього свята.

Це хвилююча й урочиста мить у житті кожного випускника. Гордість і тривога за вас переповнюють моє батьківське серце. Ви кращі з кращих, ви наша надія і майбутнє!

Новини ООС: На Луганщині знову неспокійно

 

 

Минулої доби російсько-окупаційні війська один раз відкривали вогонь у напрямку населених пунктв вздовж лінії розмежування.

Зокрема, по укріпленнях наших захисників поблизу Кримського Новоайдарського району застосовувались 82-ми міномети, протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

За зведенням прес-центру Об’єднаних сил, минулої доби російсько-окупаційні війська 33 рази відкривали вогонь, з них 13 із застосуванням важкого озброєння.