Архів новин

11 ноября 2018

Десять цікавих фактів про НАТО

Центр міжнародної безпеки. Організація Північноатлантичного договору (НАТО) є однією з провідних міжнародних інституцій. Це військово-політичний альянс 28 країн Європи і Північної Америки. Усі рішення в рамках Альянсу ухвалюються за принципом консенсусу. Кожна країна-член, попри її розміри, має однакове право голосу, коли йдеться про обговорення й ухвалення рішень. Держави-члени віддані принципам особистої свободи, демократії, поваги до прав людини і верховенства права. Ці цінності покладено в основу трансатлантичного зв’язку НАТО.

У Сєвєродонецьку відбувся гала-концерт Фестивалю нової української пісні

Привітати талановитих вокалістів – аматорів і професіоналів, які змагалися за перемогу у Фестивалі, прийшла заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик.

«Дякую вам за те, що ви популяризуєте сучасну українську пісню. Бажаю вам наснаги та гарного поступу, щоб ви своєю творчістю прославляли нашу рідну Луганщину як в Україні, так і за її межами».

Також вона подякувала великому творчому десанту на чолі з заслуженою артисткою України Анжелікою Рудницькою та народною артисткою Наталією Шелепницькою, які взяли участь в цьому Фестивалі.