Архів новин

04 июня 2019

Обласною владою надано доручення Службі автодоріг Луганщини негайно відремонтувати міст у Старобільську

Сьогодні під час апаратної наради заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко розповів про ситуацію щодо відновлення мосту у Старобільську через річку Айдар.

Зокрема, він повідомив, що до виконуючого обов’язки голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Філя та до облдержадміністрації загалом неодноразово зверталися жителі Старобільського району стосовно проведення відповідних ремонтних робіт на мосту через неналежний поточний стан цього об’єкту інфраструктури.

В області визначено 16 місць масового відпочинку людей на водоймах

Під час апаратної наради з інформацією про попередження загибелі населення на водних об’єктах Луганської області протягом купального сезону 2019 року виступив начальник управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації Володимир Мирошниченко.

На Луганщині відсутні міжконфесійні конфлікти

Сьогодні, 4 червня, заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, провів апаратну нараду.

На початку заходу він вручив Почесні грамоти облдержадміністрації з нагоди 81-ї річниці утворення Луганської області начальнику управління розвитку та утримання мережі автомобільних доріг області Артему Арапову, директору Департаменту масових комунікацій Олександру Костенку та директору Департаменту екології та природних ресурсів Олегу Тіхонову.

За минулу добу вилучено дві одиниці вибухонебезпечних предметів

Протягом минулої доби піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено місцевість у Попаснянському, Новоайдарському районах та у Лисичанську.

Загалом обстежено 0,3 га території області, де виявлено та вилучено дві одиниці вибухонебезпечних предметів, а саме: одну мінометну міну та одну ручну гранату.

Пам'ятайте! Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

При виявленні вибухонебезпечного пристрою:

До уваги зацікавлених у створенні сімейного фермерського господарства

Відповідно до частини шостої статті 81 Закону України «Про фермерське господарство» (зі змінами) Міністерством аграрної політики та продовольства України затверджена типова форма договору (декларації) про створення сімейного фермерського господарства.

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 05.04.2019 № 177 можна знайти за посиланням –https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0438-19

На Луганщині стартував обласний етап «Джури»

На території Новоайдарської обласної загальноосвітньої санаторної  школи-інтернату І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття ІІ обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Цьогоріч для участі в обласному етапі зібралися 120 юних учасників з усіх куточків Луганщини.