Архів новин

21 июня 2019

Держслужбовців Луганщини привітали з професійним святом

Урочистості до Дня державної служби відбулися сьогодні, 21 червня, в облдержадміністрації.

Вітаючи присутніх, виконуючий обов’язки голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь, зокрема, зазначив:

«Саме ви забезпечили функціонування органів державної влади на підконтрольній українській владі території Луганщини. Завдяки вашій роботі в області діють українська влада та закони. Хай у колективах завжди буде пошана до вас. Будьте гідними високого звання державного службовця! Зі святом!»

Піротехніками на Луганщині перевірено 1,11 га території області

Протягом минулої доби, 21 червня, піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено 1,11 га місцевості в Попаснянському та Станично-Луганському районах.

Виявлено та вилучено один вибухонебезпечний предмет – ручну гранату.

Нагадуємо! Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

При виявленні вибухонебезпечного пристрою:

У липні відбудеться додаткова сесія вступних випробувань до магістратури

Цьогоріч додаткова сесія єдиного вступного іспиту відбудеться 22 липня, єдиного фахового вступного випробування — 23 липня. Пункти тестування для проведення додаткової сесії вступних випробувань створюються в Києві.

Участь у другій сесії можуть взяти вступники, які:

1) брали участь в основній сесії, але стосовно них допущено порушення процедури проведення вступних випробувань, яке вплинуло на об’єктивність встановлення його результатів, що підтверджено відповідним рішенням регламентної комісії;

На Луганщині презентовано результати опитування громадського сприйняття та ставлення до ґендерно обумовленого насильства

В облдержадміністрації відбулося засідання Обласної координаційної ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

Відтепер зареєструвати громадську організацію можна онлайн

В Україні запрацювала нова електронна послуга, що дозволяє зареєструвати громадську організацію зі статусом юридичної особи. Новація доступна на порталі «Онлайн-будинку юстиції» та Урядовому порталі kmu.gov.ua в розділі «Електронні послуги».

Електронна послуга забезпечує можливість як подати документи, так і дістати відповідь про реєстрацію ГО онлайн. Таким чином, послуга виключає необхідність відвідувати центри надання адміністративних послуг чи суб’єктів державної реєстрації заявникам особисто.