Архів новин

20 июля 2019

Віталій Комарницький акцентував увагу на дотриманні законодавства України при вирубці та вивезенні лісової сировини, збереженні екосередовища

19 липня голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький зустрівся із заступником Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимиром Бондарем та новопризначеним начальником Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства Павлом Головченком.

Обговорено шляхи співпраці задля реалізації завдань щодо відродження Луганщини.

До 5-ї річниці визволення міст Рубіжне, Сєвєродонецьк, Попасна, Лисичанськ від незаконних озброєних формувань. Вічна пам’ять героям.

Микола Балакшей – «Утьос», уродженець Первомайська Луганської області. У мирному житті звичайна людина: школа, університет, своя невелика майстерня по ремонту автомобілів, турбота про сім'ю.

Ось тільки загострене почуття справедливості та любов до свободи були настільки сильні, що привели його на Майдан, а потім у батальйон «Донбас». Він продав бізнес, віддав гроші на потреби батальйону і став «Утьосом» – за назвою великокаліберного кулемета.