Архів новин

23 августа 2019

Віталій Комарницький представив свого першого заступника

Сьогодні, 23 серпня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький представив свого першого заступника Юрія Погуляйка керівникам структурних підрозділів ОДА та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Привітати з призначенням на посаду завітав завідувач відділу Головного департаменту регіональної та кадрової політики Офісу Президента України Ігор Горбенко.

Юрій Погуляйко – перший заступник голови Луганської облдержадміністрації

22 серпня Віталій Комарницький своїм розпорядженням призначив Юрія Погуляйка на посаду першого заступника голови обласної державної адміністрації.

Юрій Михайлович Погуляйко народився у селі Верхнєшевирьовка Краснодонського району Луганської області 12 листопада 1978 року.

Має три вищі освіти. Закінчив Луганський державний аграрний університет (менеджер організацій і підприємств), Міжрегіональну Академію управління персоналом (юрист), Академію управління Міністерства внутрішніх справ (юрист).

Віталій Комарницький привітав шахтарів Луганщини з професійним святом

Урочистості до Дня шахтаря відбулися в приміщенні Лисичанського державного гірничо-індустріального коледжу. У заході взяв участь голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький.

Школи Луганщини отримали плакати з новими емблемами військових частин та книги від Львівської області

Відразу після урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора України голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький та голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин зустрілися з представниками освітянської спільноти Луганщини.

Жителі Луганщини про незалежність. Василь Місько

Усі великі успіхи нашої держави починаються з кожного небайдужого українця. Я пишаюся тим, що маю змогу зробити власний внесок у розвиток культури, та просто нести красу та гарний настрій співвітчизникам.

Від щирого серця та всієї душі бажаю землякам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє на нові звершення, на нові добрі починання.

Радіо «49 паралель» привітає з Днем незалежності окупований Луганськ

У День незалежності України з радіотелевізійної передаючої станції у Бахмутівці почне працювати регіональна радіостанція «49 паралель», яку можна буде почути в окупованому Луганську.

22 серпня Національною Радою України з питань телебачення і радіомовлення видано тимчасовий дозвіл на здійснення цілодобового мовлення на частоті 101,1 МГц.

Крім цього, радіостанція отримала дозволи на мовлення на частотах 91,2 МГц у смт Біловодськ, 90,6 МГц у с. Городище Біловодського району, 103,3 МГц у с. Зоринівка Міловського району та 96,0 МГц у м. Лисичанськ Луганської області.

Віталій Комарницький очолив урочисту ходу вулицями Сєвєродонецька

Після церемонії підняття Державного Прапора України учасники заходу рушили урочистою ходою вулицями міста.

Її очолили голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький та голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Усі разом вони несли величезний синьо-жовтий Державний Прапор.

Україну чекають істотні зміни, коли за справу беруться люди з синьо-жовтими серцями, – Віталій Комарницький

Сьогодні, 23 серпня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький взяв участь в урочистостях, присвячених Дню Державного Прапора України.

Привітати Луганщину з державним святом традиційно завітав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. На заході також були присутні представники структурних підрозділів ОДА, правоохоронці, військовослужбовці та небайдужі містяни.

Жителі Луганщини про незалежність. Олександр Романенко

Головним джерелом, головним критерієм розвитку сучасного суспільства та держави мають стати культура, наука, освіта, інтелект. З давніх часів багато поколінь нашого українського народу прагнули до Незалежності. Наш народ пам’ятає і гіркоту поразок, і радість перемог, приниження і тріумфи, відступників і героїв.

До освітніх центрів «Донбас-Україна» вже звернулися 1640 осіб

До освітніх центрів «Донбас-Україна» за консультацією звернулися 1640 осіб.

З них направлено для проходження річного оцінювання та державної підсумкової атестації до школи для отримання документу державного зразка:

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Віталія Комарницького з Днем Державного Прапора України

Дорогі українці! Шановні земляки!

Сьогодні ми вшановуємо один із головних символів нашої країни – Державний Прапор України.

Наш народ століттями виборював право мати власний герб, прапор, землю та незалежність. Тому ми вшановуємо не просто два кольори, а перемогу української нації.

На жаль, п’ять років тому українським воїнам знову довелося стати на його захист. Ворог у неоголошеній війні паплюжив нашу землю, топтав, рвав та палив прапори, зірвані з адміністративних будівель на захоплених територіях.