Архів новин

28 августа 2019

До уваги платників податків

Головне управління Державної казначейської служби України звертає увагу платників податків, що відповідно до постанови Правління Національного банку України від 28.12.2018 № 162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» рахунки для зарахування податків, зборів та інших доходів до державного та місцевих бюджетів відповідно до стандарту IBAN (29 літерно-цифрових символів) вступають в дію з 1 жовтня 2019 року.

У Рубіжному відбулося засідання колегії Головного управління ДСНС в Луганській області

Перед початком засідання на базі навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення проведено урочистості, під час яких відбулося вручення дипломів випускникам навчального пункту, нагородження особового складу підрозділів Головного управління та вручення чергових спеціальних звань.

У заході взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Він подякував рятувальникам за ефективну співпрацю задля безпеки громадян та самовіддане і професійне виконання службових обов‘язків.

Юрій Погуляйко перевірив стан будівництва дому для переселенців у Рубіжному

Перебуваючи у Рубіжному, перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Погуляйко сьогодні, 28 серпня, зустрівся з підрядником та перевірив стан будинку, ключи від квартир якого мають бути видані внутрішньо переміщеним особам.

Зокрема, обговорені проблеми, пов’язані із строками введення дев’ятиповерхового житлового будинку в експлуатацію.

Роботи майже виконані. Наразі необхідно завершити лише деякі оздоблювальні операції в середині будинку, підключити необхідне електроживлення, а також визначитися з балансоутримувачем.

Єднаємо Луганщину: ремонтні роботи мосту в Станиці Луганській тривають

До місця розбору фортифікаційної споруди у супроводі представника СЦКК доставлений кран, одна вантажівка, 11 осіб інженерної групи ДСНС, чотири піротехнічні підрозділи ДСНС.  

Також до місця прибули чотири працівники лісгоспу, сім осіб від автодорожньої служби та доставлений один автонавантажувач.

У присутності СЦКК та СММ ОБСЄ особовим складом за допомоги наявної  техніки був продовжений розбір конструкцій фортифікаційної споруди.

Ще один наш земляк став до небесного війська

Сьогодні Луганщина простилась із командиром взводу батальйону «Айдар», старшим сержантом Тихоном Курбатовим, який загинув під Горлівкою, що на Донеччині. Своє життя герой поклав за святу українську землю, за світле та мирне майбутнє кожного з нас.

На Луганщині визначено пріоритети розвитку освіти

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної державної адміністрації Віталій Комарницький взяв участь у серпневій конференції педагогічних працівників області «Реформування освітньої галузі Луганщини: виклики та сучасні рішення».

Очільник області привітав освітян та висловив їм вдячність за важку й надзвичайно важливу, самовіддану працю.

Цьогоріч для області на закупівлю лікарських засобів передбачено понад 83 мільйонів гривень

За перше півріччя вже використано 29871,70 тис. гривень, що складає від плану 36 %.

Для забезпечення хворих лікарськими засобами закладами охорони здоров’я витрачено 10242,70 тис. гривень позабюджетних коштів, що становить 85 % від загальної суми залучених позабюджетних коштів.

Крім того, у зазначений період до області надійшло лікарських засобів, закуплених за кошти державного бюджету, на загальну суму 53134,9 тис. гривень.

«Відкритий світ молоді» запрошує на навчання до Європи

З 25 по 31 жовтня 2019 року громадська організація «Відкритий світ молоді» в рамках культурно-освітньої поїздки до Чехії, Словаччини та Німеччини проведе семінар «Професійне самовизначення сучасної молоді як соціокультурний процес».

Метою семінару є розгляд питань професійного самовизначення і соціального розвитку молоді в умовах соціально-комунікативних трансформацій суспільства; обмін досвідом між спеціалістами соціальної та психологічно-педагогічних сфер.

У Марківському районі відкрився оновлений зал обслуговування громадян місцевого пенсійного фонду

У Марківському районі після ремонту розпочав роботу оновлений зал обслуговування громадян Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області.

Відповідно до єдиних стандартів обслуговування громадян приміщення поділено на зони обслуговування та очікування, обладнано сучасною технікою та зручними меблями.

Для відвідувачів також встановлені кулери з питною водою, монітори для трансляції відеороликів на пенсійну тематику та виділено місце для зарядки мобільних телефонів.

Затверджено графік особистих виїзних прийомів громадян головою обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації та його заступниками у вересні-жовтні 2019 року

Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 22 серпня 2019 року № 668 затверджено графік особистих виїзних прийомів громадян у вересні-жовтні 2019 року.

Посада особи, що здійснює особистий прийом

Місто/район, у якому проводитиметься особистий прийом *

Дата прийому**

Інформація щодо фінансування міст через платформу IFC «TCF Cities»

На адресу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України надійшла пропозиція Керівника Регіонального представництва IFC в Україні, Білорусі та Молдови Джейсон Бретт Пеллмара щодо фінансування об’єктів муніципальної інфраструктури через Платформу IFC «TCF Cities».