Архів новин

02 сентября 2019

Обласна школа-інтернат у Сєвєродонецьку працює у штатному режимі, – коментує директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк

Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації занепокоєний інформацією, яка розповсюджується в мережі інтернет щодо функціонування комунального закладу «Сєвєродонецька обласна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів».   

Єднаємо Луганщину: тривають відновлювальні роботи поблизу пошкодженого мосту в Станиці Луганській

Сьогодні, 2 вересня, представники окремих районів Луганської області демонтували першу чергу фортифікаційних споруд з контрольованої ними частини мосту через річку Сіверський Донець.

Разом з тим, о 7:30 поблизу входу до КПВВ «Станиця Луганська» для визначення обсягу запланованих робіт відбулась робоча нарада за участю представників Групи цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України, СЦКК, ГУ ДСНС України в Луганській області.

Віталій Комарницький перевірив стан відновлення міського парку в Рубіжному

Під час робочої поїздки до Рубіжного голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький перевірив хід реконструкції міського парку.

«Разом з міською владою ми оглянули ті ділянки парку, де роботи розпочато або наближаються до завершення, обговорили подальші плани та проблемні питання щодо його відновлення. Цей парк має стати комфортним місцем відпочинку жителів міста», – наголосив він.

Територія міського парку обмежена вул. Б. Хмельницького, просп. Переможців, вул. Визволителів, пров. Клубний.

Оголошення про проведення добору кандидатур членів регіональної комісії з реабілітації в Луганській області від наукових установ, громадських об’єднань

У зв’язку із закінченням терміну прийому документів та відсутністю поданих кандидатур від наукових установ, громадських об’єднань до складу регіональної комісії з реабілітації в Луганській області обласна державна адміністрація оголошує про проведення добору.

Для участі у доборі кандидатур наукові установи, громадські об’єднання подаютьтакі документи:

Віталій Комарницький: введення в експлуатацію Сватівського мосту повинно відбутися у визначений термін

На минулому тижні закінчився монтаж залізобетонних балок на всіх підготовлених прольотах.  Усі балки вже покладені. Монтаж здійснювався двома автокранами синхронно з берегів річки. Довжина однієї балки складє майже 17 метрів, вага – 13 тонн.

Наступний етап – армування, підготовка до бетонування, та безпосередньо бетонування.

Піротехніками на Луганщині виявлено та вилучено 31 одиницю вибухонебезпечних предметів

Протягом минулої доби, 01 вересня, піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено 0,04 га території в смт Станиця Луганська.

Загалом виявлено та вилучено 31 одиницю вибухонебезпечних предметів, а саме: 12 артилерійських снарядів й 19 гранат.

Нагадуємо! Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

При виявленні вибухонебезпечного пристрою:

У фіскальних органах Луганщини обліковано 110 тисяч 496 платників податків

Із них станом на 1 серпня поточного року 40 тис. 346 – це юридичні особи та 70 тис. 150 – фізичні особи-підприємці і фізичні особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність.

Із загальної кількості платників податків зареєстровано платниками податку на додану вартість майже 2,2 тис. юридичних осіб та 248 фізичних осіб-підприємців.

За сім місяців поточного року взято на облік 354 юридичні особи та 1 тис. 536 фізичних осіб-підприємців.