Архів новин

13 сентября 2019

Єднаємо Луганщину: продовжується виконання відновлювальних робіт біля зруйнованої частини мосту

Сьогодні, 13 вересня, о 7:30 до робіт біля зламу мосту, розташованого поблизу КПВВ «Станиця Луганська», приступили працівники ТОВ «Уктрансміст», райавтодору, інженерна група ДСНС та три піротехнічні групи ДСНС.

О 8:00 після обстеження території піротехніками працівники ТОВ «Укртрансміст» розпочали роботи під зруйнованою частиною мосту. Вони продовжили очищати територію від зрізаних дерев, металевих конструкцій, корчували пні. У цій роботі було задіяно два трактори та вантажний автомобіль.

Близько 14:00 роботи з очищення території від сміття під мостом були закінчені.

Виступ Президента України Володимира Зеленського на 16-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії

Мені дуже складно говорити після Олега Сенцова. Я радий, що наші хлопці – не всі, а ті, які прилетіли з Росії, повернулися до своїх рідних – своїх батьків, дітей. Я робитиму все для того, щоб усі наші громадяни повернулися дуже швидко.

Що я можу сказати про щастя? Що воно означає для мене, для моєї родини, для моєї дружини? Вона тут. Коли вона усміхається – я щасливий.

Що ми маємо зробити, щоб Україна стала щасливою? Дуже багато думок, питань. Чи щасливий я бути Президентом? Не певен. Але я дуже щасливий бути Президентом саме України.

Віталій Комарницький: вдячний спортсменам, які залишилися вірними Луганщині

Сьогодні, 13 вересня, у Сєвєродонецьку відбулися обласні урочистості до Дня фізичної культури і спорту.

Привітав спортивну спільноту Луганщини з прийдешнім святом голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький.

Важлива інформація

18 вересня 2019 року в облдержадміністрації відбудеться засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Місце проведення: м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59, 2-й поверх, зала засідань.

Початок 16:00.

У Гірському відкрито нове футбольне поле зі штучним покриттям

За кошти районного бюджету в парку відпочинку шахти «Гірська» побудовано міні-футбольне поле зі штучним покриттям розміром 22х42 кв. метри.

На урочисте відкриття нового майданчика завітав голова обласної федерації футболу Ігор Шопін, який побажав юним спортсменам подальших успіхів.

Також кращим гравцям відзначено грамотами та вручено м’ячі.

Під час заходу зазначено, що завдяки відкриттю футбольного поля зі штучним покриттям діти зможуть займатись улюбленим видом спорту незалежно від пори року.

Піротехніки виявили 90 вибухонебезпечних предметів

Протягом минулої доби, 12 вересня, піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено 0,495 га місцевості у смт Станиця Луганська.

Загалом виявлено та вилучено 90 одиниць вибухонебезпечних предметів. А саме: 30 артилерійських снарядів, одну мінометну міну, 54 гранати, чотири одиниці інженерних боєприпасів та одну одиницю інших вибухонебезпечних предметів.

Пам'ятайте! Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

При виявленні вибухонебезпечного пристрою:

У містах та районах області: проведено ремонтні роботи у закладах охорони здоров'я Попаснянського району

Цьогоріч на розвиток медичної сфери Попаснянського району виділено більше п’яти мільйонів гривень з районного бюджету.

Так, протягом 2019 року проведено низку капітальних ремонтів у комунальній установі «Попаснянська центральна районна лікарня». Зокрема, завершені капітальні ремонти у головному приміщенні хірургічного відділення лікарні та повністю відновлено технічний склад на загальну суму 1 млн 462 тис. 677 гривень.

Капремонт у будівлі станції швидкої медичної допомоги у місті Попасна обійшовся в 1 млн 498 тис. 011 гривень.