Архів новин

11 ноября 2019

Єднаємо Луганщину: тривають монтажні роботи на пішохідному мосту

Сьогодні, 11 листопада, працівники ТОВ «Укртрансміст» проводили зварювальні роботи з кріплення прольоту мосту до 9-ї опори.

Також протягом дня здійснювалося вивезення металоконструкцій зруйнованої частини мосту.

З метою запобігання впливу атмосферних опадів продовжено нанесення антикорозійного покриття на металеві конструкції мосту.

Платники Луганщини перерахували до бюджету понад 2,5 мільярда гривень ЄСВ

У січні-жовтні 2019 року підприємства та підприємці Луганської області сплатили до бюджету 2 млрд 508 млн гривень єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Нагадаємо, що єдиний внесок автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в держказначействі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

34 медалі вибороли спортсмени Луганщини на всеукраїнських змаганнях із кікбоксингу WPKA

У спорткомплексі Київського національного архітектурно-будівельного університету відбулися кубок та чемпіонат України серед школярів, а також Фестиваль кікбоксингу WPKA. Проведено понад п'ятсот поєдинків у семі-контакті, лайт-контакті, фул-контакті, лоу-кіку та інших змагальних розділах.

Збірна команда Луганської обласної федерації кікбоксингу WPKA складалася з трьох дорослих і десяти школярів із Сєвєродонецька та Лисичанська. Загалом наші спортсмени здобули 12 перших, 8 других та 14 третіх місць.

Сергій Гайдай: розвивати виробництво та «вкладати» в Луганщину можна вже сьогодні

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай сьогодні, 11 листопада, перебуває з робочою поїздкою в Троїцькому районі.

Десантно-штурмові війська Збройних Сил України запрошують на військову службу за контрактом

Вступай до Збройних Сил України. Це гідне щомісячне грошове забезпечення: з 2019 року у Десантно-штурмових військах від 11000 гривень.

Гарантоване підвищення грошового забезпечення у ході просування по службі.

Додаткова щомісячна виплата за участь в операції об’єднаних сил (ООС).

Після укладення першого контракту військовослужбовцям виплачується одноразова грошова винагорода (в залежності від встановленого Урядом прожиткового мінімуму) у розмірах:

- особам рядового складу – вісім розмірів прожиткового мінімуму;

Працівника культури з Луганщини відзначено державною нагородою

За значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність почесне звання «Заслужений працівник культури України» присвоєне хормейстерові зразкового хору «Сонечко» Новопсковського районного центру культури та дозвілля Наталії Шморгун.

Про це йдеться в Указі Президента України «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва».

Вітаємо!

Місцеві бюджети Луганщини за 10 місяців поточного року отримали майже 2,8 млрд гривень

Протягом січня-жовтня 2019 року до загального та спеціального фондів місцевих бюджетів надійшло 2 млрд 751 млн гривень.

Надходження доходів загального фонду місцевих бюджетів Луганщини склали 2 млрд 721 млн гривень податків та зборів.

У порівнянні з аналогічним періодом 2018 року надходження збільшились на 17,3 % або на 400,6 млн гривень. Важливо, що зростання надходжень досягнуто з усіх бюджетоутворюючих податків.

Володимир Зеленський підписав указ про невідкладні заходи з проведення реформ, спрямованих на стимулювання економічного зростання та зміцнення держави

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави». У документі йдеться про заходи, спрямовані на продовження структурних економічних реформ, запровадження додаткових механізмів для прискорення соціально-економічного розвитку України, підвищення рівня добробуту населення, гармонійного розвитку регіонів, впровадження європейських стандартів життя, зміцнення держави.